ΒΙΝΤΕΟ-Μενεγάκη-Μαστοράκης εναντίον Λιάγκα

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι! «Μπορεί 10 χρόνια να μην αντιδράς και τον 11ο να πεις, στο πιο ήσυχο από αυτά που έχεις ακούσει, μπαμ»!

Η Αθηναΐς Νέγκα έκανε μήνυση στον Γιώργο Λιάγκα για τα σχόλια που έκανε για εκείνη, και η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον παρουσιαστή και όσα έχει πει για εκείνη κατά καιρούς. Η Ελένη Μενεγάκη «έσφαξε» με το βαμβάκι τον Γιώργο Λιάγκα και είπε για εκείνον δημόσια όσα δεν είχε πει ποτέ μέχρι σήμερα!

Δεν έχει πει λίγα για μένα και την οικογένειά μου

Το να πεις για μια εκπομπή αν σου αρέσει ή δεν σου αρέσει και να το δικαιολογήσεις, αυτά συμβαίνουν συνέχεια στην τηλεόραση. Αν δέχεται και ο ίδιος την κριτική για τις δικές του εκπομπές που μπορεί να έχει παρουσιάσει ή να παρουσιάζει και τώρα, -δεν μπορώ να σας πω ότι έχω παρακολουθήσει τα πάντα, τον έχω παρακολουθήσει πιο πολύ στο Πρωινό. Για μένα δεν έχει πει και λίγα, ούτε και για την οικογένειά μου- τότε έχει κάθε δικαίωμα, αρκεί να μη θίξει προσωπικά κάποιον, να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει, όπως ο καθένας μπορεί να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει. Άλλο οι εκπομπές, άλλο οι άνθρωποι και άλλο οι οικογένειες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά!

Φτάνεις στη δικαιοσύνη

Ο καθένας έχει ένα ευαίσθητο σημείο, αν τον πατήσεις εκεί θα αντιδράσει. Θα φτάσει και στη δικαιοσύνη. Ένα ευαίσθητο σημείο. Αλλουνού είναι το παιδί του, αλλουνού είναι οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τον ίδιο, για άλλον είναι η δουλειά του δεν θέλει να τον ακουμπάνε, άλλος η προσωπική ζωή και η ιδιωτικότητά του… Αν ο άλλος το πιάσει, φτάνεις στη δικαιοσύνη. Μπορεί 10 χρόνια να μην αντιδράς και τον 11ο να πεις, στο πιο ήσυχο από αυτά που έχεις ακούσει, μπαμ! Δεν το ξέρεις…

Πρέπει να είμαστε δίκαιοι στη ζωή

Πάντως, όταν υπάρχουν παιδιά οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και όχι μόνο όταν εμείς το έχουμε ανάγκη για μας. Να το σκεφτόμαστε και για τους άλλους, όταν εμείς δεν το έχουμε ανάγκη. Αυτό πιστεύω εγώ, να είμαστε δίκαιοι στη ζωή.


Νίκος Μαστοράκης: Ε όχι κ. Λιάγκα! Το γεγονός ότι η Αθηναϊς συμμετέχει σε ένα πεθαμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, δεν την καθιστά νεκρόφιλη!


Ενώ η υπόθεση της μήνυσης και του αυτόφωρου είναι σε εξέλιξη ο Νίκος Μαστοράκης, τοποθετείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην υπόθεση της κόντρας μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Αθηναΐδας Νέγκα. Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια έκανε μήνυση στον Γιώργο Λιάγκα, μετά τα όσα εκείνος είπε στην ραδιοφωνική του εκπομπή.
Σήμερα ο Νίκος Μαστοράκης τοποθετείται στο θέμα λέγοντας τα εξής:

" ΝΕΚΡΟΦΙΛΗ Η ΑΘΗΝΑΪΣ;
Ε, οχι κ. Λιαγκα. Το γεγονος οτι η αξιοπρεπης αυτη δημοσιογραφος και ραδιο-τηλεπερσονα συμμετεχει σε ενα τελειως πεθαμενο τηλεοπτικο προγραμμα, με χιουμορ που εχει αποθανει, εχει ταφει και εχει αποσυντεθει απο τα αρχαια χρονια του "ΟΛΑ" και επισης το γεγονος οτι την εκπομπη αυτη την εχουν καταθαψει ολοι (εκτος απο μενα) δεν καθιστα αυτοματως την Αθηναϊδα νεκροφιλη. Το οτι φορα μαυρα ισως σημαινει οτι πενθει την τηλεοπτικη της μοιρα, πραγμα εμφανες αλλωστε απο το αμηχανο και βεβιασμενο χαμογελο/γελάκι της οταν η επιτραπέζια συνεργάτα λεει καποιο αναλατο προ-κατ αστειο η οταν το προ-κατ αστειο το λεει ο φιλος μου ο Βαγγελης και ο φλορ μανατζερ σηκωνει την επιγραφη ΓΕΛΑΤΕ. Ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δεχτω το σχολιο του Λιαγκα για την Αθηναϊδα, δεδομενου οτι η απλη συμμετοχη σε κηδεια, κυριως για βιοποριστικους λογους, δεν σε χαρακτηριζει ως νεκροφιλο -- οποτε, ντροπη κ. Λιαγκα."