10 Φεβρουαρίου 2017

Κόντρα του Θεοδωράκη με τον Καμμένο για το ποιος τα παίρνει μαύρα

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, με αφορμή μια αναφορά του κ. Θεοδωράκη στη Βουλή σχετικά με το Πόθεν Έσχες του κ. Καμμένου.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωράκης είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό:

«Αναφερθήκατε στο πόθεν έσχες και σας είπα κι εγώ ότι θα πρέπει να γίνει μία προσπάθεια να ασχοληθούμε σοβαρά με το πόθεν. Κι αφού έχετε ένα ενδιαφέρον, δείτε κύριοι της κυβέρνησης και μερικά από τα πόθεν έσχες μερικών υπουργών σας. Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες τους δηλώνουν ότι το συνολικά έχουν πέντε-έξι χιλιάδες. Πώς πάνε στην Αυστρία; Με ωτοστόπ;

Ο κ. Τσίπρας ξέρει το όνομα αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Η δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού σας, κ. Καμμένου, και αντιπροέδρου σε θέματα θρησκευτικών και άλλα  είναι μία δήλωση που τιμά την διακυβέρνησή σας;».

Ο Πάνος Καμμένος μέσω του λογαριασμού του στο twitter σχολίασε:

«Αφού μετέτρεψε το ποτάμι σε ξεροπόταμο με βουθρολύματα κουβαλώντας σακίδια της διαπλοκής έχει το θράσος να μιλά σε όσους πληρώνουμε φόρους δηλώνουμε εισόδημα από καθαρές πηγές και είμαστε πολύ φτωχότεροι από την πολιτική».


Στον Σταύρο Θεοδωράκη απάντησε και η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου:

«Τα χρήματα που έχει ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος είναι καθαρά και δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια. Δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων. Αντίθετα, η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική. Τα ποσά που πληρώνει στην εφορία είναι στη διάθεση όλων» σημείωσε η Παπαδοπούλου.