13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ! Δηλώσεις Άδωνι χωρίς να ρωτήσει Βλάχο-Κακλαμάνη: Η αξιολόγηση είναι καλύτερο να κλείσει από την επόμενη κυβέρνηση

Επιμένει στην άποψή του σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά τις αντιδράσεις από τα σούργελα της ΝΔ, απ΄τα οποία ελπίζουμε να μας απαλλάξει σύντομα ο Κυριάκος ή έστω ο ψηφοφόρος. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε νέες δηλώσεις του, σημειώνει ότι η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές και ότι η αξιολόγηση «είναι πολύ καλύτερο να κλείσει από την επόμενη κυβέρνηση, παρά από την παρούσα».

«Πιστεύω ότι η αγάπη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την εξουσία, είναι τόσο πολύ μεγάλη, που θεωρώ απίθανο να μην κλείσουν την αξιολόγηση. Πιστεύω ότι θα τα υπογράψουν όλα. Πιστεύω ότι θα τα φέρουν να τα ψηφίσουν στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για να μην υπάρχουν και διαδηλώσεις έξω από τη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα κλείσει η αξιολόγηση.

Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε: «Το καλό για τη χώρα είναι να γίνουν εκλογές. Καλό για τη χώρα είναι σήμερα το βράδυ να κάνει διάγγελμα ο κ. Τσίπρας να πει "παραιτούμαι" και να πάμε για εκλογές. Πιστεύω η αξιολόγηση είναι πολύ καλύτερο να κλείσει από την επόμενη κυβέρνηση παρά από την παρούσα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μια καινούρια κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, και ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση και αξιοπιστία θα διεκδικήσει και θα πάρει καλύτερη συμφωνία από τους εταίρους».

«Άρα αν επιδιώξουν  να κλείσουν τη συμφωνία με την παρούσα κυβέρνηση θα έχουμε 4,5 δις μέτρα και ποιός ξέρει τι άλλο, αν γίνουν εκλογές και έρθει η επόμενη κυβέρνηση θα έχουμε μέτρα μείον, άρα κάτι θα κερδίσουμε λόγω της αλλαγής της κυβερνήσεως, κάποια μέτρα υπέρ του ελληνικού λαού αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη», πρόσθεσε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.