Εκλεισε και το καφενείο του Εθνικού Κήπου ο Τσίπρας

Έκλεισε το καφενείο που βρίσκεται στον Εθνικό Κήπο, μην μπορώντας να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της κρίσης και στη συνεχώς κλειστή έξοδο από τον Τσίπρα, του Εθνικού κήπου προς την Ηρώδου Αττικού και το Μέγαρο Μαξίμου .

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο ενοικιαστής του χώρου διαμαρτύρονταν για την κατάσταση των υδρορροών που είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι χώροι του καφενείου ενώ ζητούσε επίσης να χαμηλώσει το μίσθωμα, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Από την άλλη, το καφενείο ήταν αρκετές μέρες κλειστό, καθώς έκλειναν και οι πόρτες του Εθνικού  Κήπου λόγω διαδηλώσεων στο κέντρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι τιμές στο καφενείο ήταν αποτρεπτικές για τους πελάτες καθώς ένα φρέντο καπουτσίνο είχε 4,90 ευρώ, το φραπέ 4 ευρώ, ο ελληνικός 2,8 ευρώ και η βανίλια υποβρύχιο 4.80 ευρώ.

«Οι τουαλέτες ήταν σε άθλια κατάσταση, βρώμικες και ελεεινές , καθίσματα και καρέκλες παραδοσιακές μεν, διαλυμένες δε ενώ λειτουργούσε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς το εσωτερικό του λειτουργούσε περισσότερο σαν αποθήκη κατεστραμμένης επίπλωσης».
Εκλεισε και το καφενείο του Εθνικού Κήπου ο Τσίπρας Εκλεισε και το καφενείο του Εθνικού Κήπου ο Τσίπρας Reviewed by Dexi Extrem on 13:45 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: