14 Φεβρουαρίου 2017

Στο εδώλιο ο Djibril Cisse! Το ροζ βίντεο και η υπόθεση εκβιασμού

Δύσκολα τα τελευταία 24ωρα για τον Djibril Cisse! Ο ποδοσφαιριστής, που αγαπήθηκε όσο λίγοι αθλητές που έχουν περάσει από την χώρα μας φαίνεται πως εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού και ενδέχεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορημένου.
Σύμφωνα με το γαλλικό «Europe1» ο Γάλλος επιθετικός είναι πολύ πιθανό να βιώσει ό,τι ακριβώς και ο Karim Benzema. Πρόκειται για το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Mathieu Valbuena, το οποίο μάλιστα βρέθηκε στο κινητό του Cisse!

Η συγκεκριμένη είδηση εκπλήσσει καθώς μέχρι τώρα ήταν απλά μάρτυρας. Λόγω της κατοχής του συγκεκριμένου υλικού, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες για συνεργία στην υπόθεση.


Πριν 2 χρόνια, ο Djibril Cisse είχε συλληφθεί από την γαλλική αστυνομία ως μάρτυρας στην υπόθεση εκβιασμού του συμπαίκτη του στη Μαρσέιγ. Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς και ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αναφέρει στις καταθέσεις τους ότι δεν είχαν δει το επίμαχο ερωτικό βίντεο και ότι απλά μεσολάβησαν για να πείσουν τον «πρωταγωνιστή» του, να δώσει χρήματα στους εκβιαστές του για να μη βγει στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς αν το υλικό βρίσκεται όντως στις συσκευές του Cisse και έχει πει ψέματα στο δικαστήριο, θα γίνει από μάρτυρας κατηγορούμενος! Εκτός από τον φορητό υπολογιστή, εξετάζεται από τις αρχές και το κινητό τηλέφωνο του, ενώ έχει ζητηθεί να γίνει και άρση απορρήτου, καθώς φαίνεται τελικά ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού γνώριζε για τον εκβιασμό.

Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος είχε ισχυριστεί, μετά τη σύλληψή του, ότι είναι φίλος του Valbuena, ήθελε να τον βοηθήσει και δεν τον εξαπάτησε.

ΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.peoplegreece.com/article/sto-edolio-o-djibril-cisse-roz-vinteo-ke-ipothesi-ekviasmou/