ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Δεν αναμένεται συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας

Ορθά κοφτά το ξέκοψε η εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. Δεν πρέπει, είπε, να αναμένουμε κάποια συμφωνία για την Ελλάδα στο προσεχές Eurogroup και αυτό γιατί δεν υπάρχει επαρκής πρόοδος.

Αντίθετα, είπε η εκπρόσωπος του Σόιμπλε, υπάρχει καλή πρόοδος μεταξύ των Θεσμών, φαίνεται ότι υπάρχει πλέον σύγκλιση απόψεων σε πολλά ζητήματα και έτσι τόνισε την ανάγκη παραμονής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Η άποψη της γερμανικής κυβέρνησης ότι το ΔΝΤ είναι απαραίτητο, δεν έχει αλλάξει» τόνισε, χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Σημειώνεται ότι η εκπρόσωπος της κυβέρνησης ανακοίνωσε παράλληλα, ότι η Καγκελάριος Μέρκελ θα συναντηθεί με τη διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, την προσεχή Τετάρτη.
ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Δεν αναμένεται συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Δεν αναμένεται συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας Reviewed by Dexi Extrem on 15:56 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: