04 Φεβρουαρίου 2017

H MAΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ-Πολάκης: Η αξιολόγηση θα κλείσει και θα είναι ντάλα μεσημέρι!

«Δεν πρόκειται να δεχθούμε προληπτική νομοθέτηση. Η επιμονή στην προληπτική νομοθέτηση στοχεύει στην πολιτική ταπείνωση της κυβέρνησης, για να καταφέρουν να μας ρίξουν»

«Δεν πρόκειται να δεχθούμε προληπτική νομοθέτηση. Η επιμονή στην προληπτική νομοθέτηση στοχεύει στην πολιτική ταπείνωση της κυβέρνησης, για να καταφέρουν να μας ρίξουν» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει και θα είναι ντάλα μεσημέρι».

Ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του είπε ακόμα ότι από το 1996 έως το 2010 έγινε... γλέντι με το δημόσιο χρήμα στον χώρο της Υγείας. «Από τα 340 δισεκατομμύρια ευρώ δημόσιο χρέος, τα 84,5 δισεκατομμύρια προέρχονται από την Υγεία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το πολιτικό κλίμα και τις δημοσκοπήσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι «όσο και αν είναι πικραμένος ο λαός, ακουμπά τις ελπίδες του στον ΣΥΡΙΖΑ». Μίλησε για  «ψεύτικες δημοσκοπήσεις» που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και συμπλήρωσε ότι «ο κόσμος είναι ακόμα σε στάση αναμονής».

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος ότι θα υπογράψει όλα όσα του ζητήσουν οι εταίροι και θα ολοκληρώσει την καταστροφή, που δεν ολοκληρώθηκε το 2014.