12 Φεβρουαρίου 2017

Επικοινωνιακός αντιπερισπασμός με την Novartis, την ώρα που θα υπογράφουν νέα σκληρά μέτρα!

Την ίδια στιγμή που Τσίπρας – Καμμένος και οι 153  (πάντα) πρόθυμοι βουλευτές τους θα υπογράφουν και θα ψηφίζουν (ξανά) χωρίς καμιά αντίσταση όλες τις απαιτήσεις της Τρόικας και των Δανειστών, το Μαξίμου θα επιχειρήσει επικοινωνιακό αντιπερισπασμό με το «σκάνδαλο» της NOVARTIS.

Στις αρχές της εβδομάδας έρχεται στην Αθήνα κλιμάκιο Αμερικανών, για να παραλάβει στοιχεία από την έρευνα που διερευνούν οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Αμέσως μετά θα επισκεφθούν τις ΗΠΑ Έλληνες δικαστές, ενδεχομένως και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου. για να παραλάβουν τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αμερικανική Δικαιοσύνη.

Στη συνέχεια αναμένονται νέες καταδρομικές επιχειρήσεις, σε σπίτια και επιχειρήσεις εμπλεκόμενων στην υπόθεση της NOVARTIS, αλλά και διαρροές για «εμπλοκή» πολιτικών προσώπων.

Οι οποίες βέβαια δεν έχουν εντοπιστεί από την μέχρι τώρα έρευνα και είναι σχεδόν βέβαιο πως αποτελούν φαντασιώσεις των γνωστών χαλκείων του Μαξίμου, που αναπαραγάγουν πρόθυμα και τα γνωστά παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ.