14 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Τον έδιωξαν από την ομάδα και τους “κάρφωσε” …στεγνά!

Δείτε τι συνέβη στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου!

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκε με μία αποχώρηση, όχι από το παιχνίδι, αλλά από την ομάδα των μαχητών, οι οποίοι ψήφισαν, προκειμένου να στείλουν στους διάσημους έναν από τους συμπαίκτες τους.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας, έλαβε 8 ψήφους προς αποχώρηση και αυτό, φυσιολογικά, έφερε την αντίδρασή του.

«Σκέφτηκαν με το να βγάλουν έναν καλό παίκτη γιατί από εκεί και πέρα οι ψηφοφορίες είναι μέσω του κοινού. Κατ’ εμέ είναι λάθος αυτό που έγινε, όχι επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους εκεί, αλλά είναι ένα αγώνισμα που έδειξε κάποια πράγματα. Σίγουρα κάποιος πρέπει να φύγει και δεν λέω αν κάτσω εγώ είναι σωστό ή λάθος, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσα να βοηθήσω πάρα πολύ το σύνολο. Βέβαια, το ίδιο μπορεί να πει και ο οποιοσδήποτε εδώ. Τι να λέμε τώρα… Ίσως σκέφτηκαν λίγο διαφορετικά και όχι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ πάντως ότι όλοι οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάπως έτσι μπορεί να κρίθηκε όλο αυτό κι εγώ δεν το περίμενα, αλλά…», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


zappit