17 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter με την παρουσία Τσακαλώτου-Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη στην Τούμπα

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η εμφάνιση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της Εφης Αχτσιόγλου στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα, το βράδυ της Πέμπτης.
Ο υπουργός Οικονομικών και η υπουργός Εργασίας επέλεξαν να παρακολουθήσουν το ματς ΠΑΣΟΚ-Σάλκε από την σουίτα του επιχειρηματία ο οποίος είχε αναδειχθεί σε προσωρινός υπερθεματιστής στις τηλεοπτικές άδειες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε δηκτικά το θέμα σήμερα στη Βουλή, λέγοντας πως αντί ο κ. Τσακαλώτος να ασχολείται με τη διαπραγμάτευση «βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα από τη σουίτα μεγαλοπαράγοντα».

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός απάντησε: «Λες και κάποιος που βρίσκετε σε πίεση δεν μπορεί να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Αφήσατε όμως και άθλια υπονοούμενα, τι θέλετε να πείτε; Εκτός αν θέλετε να του καταλογίσετε ότι είναι γκαντέμης γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0 και σε αυτό θα συμφωνήσω».

Το θέμα έγινε viral στα social media με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Τα περισσότερα εστίαζαν στη διαπίστωση ότι αν υπουργός άλλης κυβέρνησης είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν από σφοδρή έως… σαρωτική.