Συνέντευξη Τύπου τρόλ στον Λευκό Οίκο! [vid]

Τα όσα σουρεάλ συμβαίνουν στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες “διακωμώδησε” η Melissa McCarthy. Η εκπομπή Saturday Night Live σατίρισε με τον καλύτερο τρόπο μία συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο. Η συλλογή της Ιβάνκα Τραμπ και η λέξη “τρομοκρατία” πρωταγωνίστησαν.

Όπως βλέπετε, η ηθοποιός μιμούμενη τον Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Sean Spicer και μασώντας μία τεράστια τσίχλα, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και τα “έβαλε” με το πολυκατάστημα Nordstrom επειδή σταμάτησε να πουλάει την κολεξιόν της Ιβάνκα Τραμπ! “Πικάντικο” αποκάλεσε το κατάστημα ενώ χαρακτήρισε “μικρής έκτασης τρομοκρατία”

“Αυτό έχασε το Nordstrom” είπε η κωμικός δείχνοντας ένα “πανάκριβο” βραχιόλι από της συλλογή της Πρώτης Κόρης των ΗΠΑ.Ωστόσο, το Nordstrom δεν είναι το μόνο κατάστημα που αποφάσισε να “πετάξει” από τα ράφια του την συλλογή της Ιβάνκα Τραμπ. Τα καταστήματα Sears και Kmart ανακοίνωσαν σήμερα (12.02.2017) ότι σταματούν να πουλάνε ρούχα της.
Συνέντευξη Τύπου τρόλ στον Λευκό Οίκο! [vid] Συνέντευξη Τύπου τρόλ στον Λευκό Οίκο! [vid] Reviewed by Dexi Extrem on 22:43 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: