Header Ads

Διακοπές Κουντουρά στη Νέα Υόρκη δήθεν σε τουριστική έκθεση... σαν επισκέπτρια αφού δεν θα μιλήσει σε κανένα από τα 27 πάνελ του συνεδρίου

Κουντουρά και Τρυφωνόπουλος έχουν ''ρημάξει'' τον ΕΟΤ γιά προσωπικά (χωρίς ουσία-αποτέλεσμα) τουριστικά ταξίδια με κρατικό χρήμα και ο πρωθυπουργός... ''κοιμάται''.
Η πιστοποίηση των καταγγελόμενων από το ''ΚΑΛΑΜΙ'' γιά την διαπλεκόμενη και απιοτυχημένη ''τουρίστρια'', υπουργίνα Τουρισμού
Η ''διαφημιστική προβολή'' του τουρισμού και της Ελλάδας στους...'Ελληνες Νέας Υόρκης. ''Διαφημιστικές χορηγίες'' σε 5 ελληνικά ΜΜΕ Αστόριας και σε έναν...''λομπίστα'' (oι αποφάσεις, τα ΜΜΕ και τα ποσά)
Η ημερήσια ''Εθνικός Κήρυκας'', η εβδομαδιαία Greek Νews είναι οι εφημερίδες. NeoMagazine το μηνιαίο περιοδικό. Hellas το συνδρομητικό κλειστού κυκλώματος και Cosmos FΜ, τα ραδιόφωνα. Νίκος Λαρυγγάκης, ο ''λομπίστας''.

Γιά όσους ζούμε χρόνια στις ΗΠΑ, οι χορηγίες γιά ''διαφημίσεις'' προβολής της...Ελλάδας στους...'Ελληνες Νέας Υόρκης, είναι εκτός λογικής και πιστοποιούν διαπλοκή. Μας θυμίζουν προ-μνημονιακές περιόδους ''άγριας'' διαπλοκής και σπατάλης.
Τα 5 ελληνικά ΜΜΕ Αστόριας είναι: Μία ημερήσια εφημερίδα κυκλοφορίας 3.500 φύλλων και μία εβδομαδιαία 500 φύλλων (δείτε την απόφαση και τα ποσά, σελ. 7). Eπίσης, ένα μηνιαίο περιοδικό μικρής κυκλοφορίας, ένας συνδρομητικός ραδιοσταθμός ''κλειστού κυκλώματος'' μικρής εμβέλειας και ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα 1 ώρας ημερήσια, ελεύθερου σινιάλου (δείτε την απόφαση και τα ποσά).
Οι αποφάσεις, που έχουν αναρτηθεί στην ''Διαύγεια'', υπογράφονται από τον Γ.Γ. του ΕΟΤ, τον ''διαπλεκόμενο τεμπέλη'' (όπως τον αποκαλούν δημόσια υφιστάμενοί του στην Αθήνα, που ''το παίζει και γαμπρός'' στα συχνά ταξίδια του στις ΗΠΑ και αλλού) Δημήτρη Τρυφωνόπουλο (σύζυγο βουλευτίνας της ΝΔ).

Χορηγία υπό τύπο διαφήμισης, γιά να ''προβάλεται'' το ανύπαρκτο έργο της κ. Κουντουρά, δόθηκε ακόμα και στο... ''λομπίστικο'' ΑΗΙ του ''πατριώτη'' Νίκου Λαρυγγάκη (10.000 δολ.) σε λεύκωμα...χορού του(!!!), που δεν διαβάζεται από κανέναν. Να υποθέσουμε ότι έγινε με ''υπόδειξη'' Π. Καμμένου;... (δείτε την απόφαση).

---> Γιά τα ελληνικά ΜΜΕ Νέας Υόρκης, που ''προβάλουν'' στους...'Ελληνες, την Ελλάδα ''τουριστικά'' έναντι αμοιβής, ΔΕΝ χρειάζονται σχόλια. Απλά αναφέρουμε ότι παιδάκια κοιμούνται νηστικά στην πατρίδα και οι ασυνείδητοι ''Ελλαδέμπορες της Ομογένειας'' εξευτελίζουν την Ομογένεια και τα ΜΜΕ ''γιά μια χούφτα δολάρια''. Τόσο πολύ αδίστακτοι και φτηνοί είναι;

Σημ.: Χορηγίες θα δοθούν και γιά την ''τουριστική προβολή'' στην...παρέλαση γιά 25η Μαρτίου στην Νέα Υόρκη, που διοργανώνει η τοπική ελληνική Ομοσπονδία, γιά να ''διαφημιστεί'' η Ελλάδα στους 3-4.000 ΕΛΛΗΝΕΣ παρελαύνοντες και θεατές, σύμφωνα με δημόσια δήλωση του πρόεδρου της Οργάνωσης κ. Π. Γαλάτουλα, μετά την συνάντησή του με την κ. Κουντουρά στο κτίριο της Οργάνωσης στην Αστόρια, στις αρχές Φεβρουαρίου 2017.

---> Απαραίτητη διευκρίνηση: Το ''ΚΑΛΑΜΙ'' και ο εκδότης του, ουδέποτε ζήτησαν (ή έλαβαν) ένα δολ. από την Ελλάδα, γιά οποιονδήποτε σκοπό. Και φυσικά ούτε στο μέλλον θα ζητήσουν, επειδή η προβολή της Ελλάδας ''επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων Ομογενών'', στον σεβασμό-αγάπη τους στην πατρίδα και δεν γίνεται με οικονομικά ανταλλάγματα, πονηρές ''συναλλαγές'' και ''λιβανιστήρια'' σε πολιτικούς απατεώνες και μη, δηλ. στους χορηγούντες τις χορηγίες.
(10 Μαρ.'17)
........................

Η εθισμένη στα ''παραμύθια'', αυθεντική εκπρόσωπος του φαύλου-διεφθαρμένου κράτους της Ελλάδας, πάλι στις ΗΠΑ

'Αλλο ένα ''τουριστικό ταξίδι'' με κρατικό χρήμα (μαζί και ''συνεργάτες''), της -χωρίς γνώση, ικανότητες- υπουργίνας Τουρισμού Ελ. Κουντουρά στην Φλόριδα ΗΠΑ. 'Αλλη μιά χαμένη ευκαιρία γιά προβολή της Ελλάδας
H κ. Κουντουρά (όπως και την προηγούμενη χρονιά) ΔΕΝ θα είναι ομιλήτρια ή συμμετέχουσα σε κανένα από τα 27 ουσιαστικά συνέδρια, το τετραήμερο της διεθνούς 'Εκθεσης Κρουαζιέρας (13-16 Μαρτίου 2017 στο Φορτ Λότερντελ Φλόριδας), ειδικά σε αυτά που αφορούν Μεσόγειο, Ευρώπη (εδώ και το αναλυτικό πρόγραμμα με θέματα Συνέδριων και ομιλητές). 'Αρα, γιατί θα πάει στην 'Εκθεση; Να κάνει ΤΙ; Να προβάλει τον ελληνικό τουρισμό, ΠΟΥ; 'Η οι επισκέπτες θα περάσουν όλοι από το μικρό ''ελληνικό περίπτερο'', ένα από τα 270 στην 'Εκθεση (δείτε το σχέδιο του συνεδριακού Κέντρου, με την κόκκινη ''σημαδούρα'' το ελληνικό ''περίπτερο''), γιά να δουν την... υπουργίνα;
'Οπως και την περασμένη χρονιά, η κ. Κουντουρά και η παρέα της, κάνουν -ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ- διακοπές με κρατικό χρήμα και θα εκδόσουν ''δελτία τύπου'' με τις συνηθισμένες ΨΕΥΤΙΕΣ, που θα δημοσιεύσουν τα άσχετα με την πραγματικότητα ΜΜΕ Αθήνας. Ψευτιές του είδους ''σημαντικές επαφές της, με Τour Operators''. Μόνιμα οι ίδιες ψευτιές, όπου και να πάει η κ. Κουντουρά, σε οποιαδήποτε χώρα. Αλλά ποτέ δεν αναφέρεται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι Τour Οperators και πότε συναντήθηκαν με την υπουργίνα. Επειδή, τέτοιες ''συναντήσεις'' ΟΥΔΕΠΟΤΕ γίνονται.
Μην ξεχνάμε ότι αυξήθηκαν οι τουρίστες στην Ελλάδα, αλλά ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ σε ποσοστό 13.6% τα έσοδα από τον Τουρισμό. Επίσης, ότι τα μηνύματα γιά την Κρουαζιέρα είναι ανησυχητικά. Και σωστή δουλειά στον τουρισμό, με σωστή-ουσιαστική προβολή του στο εξωτερικο, δεν γίνεται με ψεύτικα ''θριαμβευτικά δελτία τύπου'' της κάθε ''φευγάτης'' και ανίκανης ''τουρίστριας'' Κουντουρά, που προβάλει τον τουρισμό στους... 'Ελληνες ΗΠΑ, εξαπατώντας τον λαό στην Ελλάδα, επειδή στους Αμερικανούς (πολίτες και εταιρίες) φαίνεται η ανικανότητά της.
Η κ. Κουντουρά ήταν και τον περασμένο χρόνο στην 'Εκθεση, χωρίς να κάνει οτιδήποτε οσιαστικό γιά την προβολή του Τουρισμού. Eίναι το δεύτερο ''τουριστικό'' (ουσιαστικό προσωπικό) ταξίδι της στις ΗΠΑ σε 5 εβδομάδες, με κρατικό χρήμα. Μετά την Φλόριδα, θα πάει (όπως λέγεται) πάλι στο Σικάγο γιά ιδιωτική επίσκεψη, που θα βαφτιστεί ''επίσημη'', γιά να πληρωθούν τα έξοδα από τα ''κορόϊδα'', τους φορολογούμενους.
Την προηγούμενη χρονιά (2016) το υπουργείο Τουρισμού, σε δελτίο τύπου, ανάφερε: «Η κ. Κουντουρά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο συνέδριο της έκθεσης, όπου παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις και οι προοπτικές στον θαλάσσιο τουρισμό από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου». H αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ συμμετείχε σε κανένα από τα πολλά Συνέδρια (και όχι ''συνέδριο'') στα πλαίσια της διεθνούς 'Εκθεσης. Δηλαδή, άσχετη. Την προηγούμενη χρονιά, η πολυμελής αντιπροσωπεία Ελλάδας ήταν στην 'Εκθεση Κρουαζιέρας, ένας ''περιφερόμενος θίασος γραφικών''.

Σημ. 1: Η πρώτη και τελευταία φορά που 'Ελληνας (υφ)υπουργός συμμετείχε σε συνέδριο στα πλαίσια της 'Εκθεσης, ήταν 2011 (ο Γ. Νικητιάδης).
Σημ. 2: Από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στην έκθεση Κρουαζιέρας (αλλά και σε άλλες εκθέσεις στις ΗΠΑ), μόνο η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται σε επίπεδο υπουργού. Οι άλλες (σοβαρές) χώρες στέλνουν αξιωματούχους με ικανότητες, κατάρτιση και γνώση, που ξέρουν τι να κάνουν, που να μιλήσουν και τι να πουν, γιά να προωθήσουν τον τουρισμό τους, την χώρα τους.

--- ''Μεγάλη απώλεια'' γιά την ''τουριστική ομάδα ταξιδευτών Κουντουρά'', η μη παρουσία στην 'Εκθεση Κρουαζιέρας στην Φλόριδα, του πρώτου στα ταξίδια γ.γ. ΕΟΤ Δημ. Τρυφωνόπουλου (του ''τεμπέλη, που το παίζει και γαμπρός'', όπως τον αποκαλούν στον ΕΟΤ στην Αθήνα). Την υπουργίνα θα συνοδεύουν στο τουριστικό ταξίδι διακοπών με κρατικό χρήμα, 3 συνεργάτες, ενώ στην αποστολή θα συμμετέχουν και... λιμενάρχες από λιμάνια Ελλάδας. Απεγνωσμένες προπάθειες τις τελευταίες ημέρες να κλειστούν ''ραντεβού'' με οποιουσδήποτε στην 'Εκθεση, γιά να φανεί ότι κάτι έκανε.

...........................

Κύριε πρωθυπουργέ Ελλάδας, ''μαζέψτε'' την ''τουρίστρια'' υπουργίνα ΤουρισμούΜετά το 9 ημερών τουριστικό της ταξίδι στις ΗΠΑ με τα ΜΗΔΕΝΙΚΑ αποτελέσματα, η χωρίς προσόντα, γνώση, κατάρτιση, υπουργός Τουρισμού Ελ. Κουντουρά πήγε στο Ισραήλ (9-10 Φεβρουαρίου '17). Συναντήθηκε και με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων δηλώνοντας τα ακόλουθα: ''Η ανάπτυξη του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα του Υπουργείου Τουρισμού''. Όπως ''στρατηγική προτεραιότητα'' αποτελεί και ο...''ιατρικός τουρισμός'' με τον...δήμαρχο Γ. Πατούλη ''μπροστάρη'', σε συνεργασία με την υπουργό. Και με τόσες ''στρατηγικές'' αλλά ουδέποτε πραγματοποιήσιμες ''προτεραιότητες'', αναρωτιόμαστε αν η υπουργίνα, εκτός από ασοβάρευτη, που λέει ότι θέλει, έχει και άλλης μορφής πρόβλημα, επειδή τόσες πολλές ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, λογικός άνθρωπος, μέλος κυβέρνησης, ΔΕΝ τις λέει.
Μέσα σε 2 χρόνια ''θητείας'', η υπουργίνα έχει μιλήσει γιά ''θρησκευτικό τουρισμό'', γιά ''ιατρικό τουρισμό'', γιά 5-6 άλλα είδη ''τουρισμού'', γιά ''τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα'', γιά ''κινηματογραφικές παραγωγές'' κ.ά. Με αποτέλεσμα, οι εκτός Ελλάδας 'Ελληνες να ''ψαχνόμαστε'' γιά το αν ''είναι στα καλά της'', λαμβάνοντας υπόψην ότι έχει έρθει 4 φορές ΗΠΑ με ταξιδευτές-συνεργάτες, ουσιαστικά γιά βόλτα, ψώνια, τουρισμό (προσωπικό της), χωρίς αποτελέσματα ή όφελος γιά την Ελλάδα, γιά τον τουρισμό. Φυσικά, ΟΥΤΕ ΕΝΑ από όλα τα ''είδη τουρισμού'', που υποτίθεται ότι προωθεί η υπουργός με τα πολυέξοδα- πολυήμερα ταξίδια της γιά δύο χρόνια στο εξωτερικό, υλοποιήθηκε, ούτε πρόκειται να υλοποιηθεί ποτέ, απλούστατα επειδή εξαγγέλλονται μόνο γιά τα... ΜΜΕ Ελλάδας. Και πάντα στα δελτία τύπου της, αναφέρει ότι όπου ταξιδεύει στο εξωτερικό, έχει (δήθεν) ''συναντήσεις'' με ''μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες'', αλλά ουδέποτε ανακοινώνεται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί. Είναι σαν να λέμε, π.χ., ήρθε ο Π. Καμμένος στην Ουάσιγκτον (με Ν. Παππά ή χωρίς), συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ντ. Τραμπ, αλλά ανακοίνωσε μόνο ότι συναντήθηκε με τον... αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.
Ενδεικτικά αναφέρουμε και ένα γεγονός, που πιστοποιεί την νοοτροπία της κ. Κουντουρά, αλλά και την έλλειψη ευθύνης. 'Ολοι λένε ότι το περίπτερο της Ελλάδας τέλη Ιανουαρίου '17, στην έκθεση της εφημερίδας New York Times στην Νέα Υόρκη, με την παρουσία της υπουργού, ήταν φτωχό. ''Λόγω έλλειψης χρημάτων'', ειπώθηκε ως δικαιολογία. Αν όμως το 1/3 των ''τουριστικών εξόδων'' της υπουργίνας και της συνοδείας της στην 9ήμερη τουριστική τους περιοδεία στις ΗΠΑ, είχαν διατεθεί γιά την σωστή τουριστική προβολή της Ελλάδας στην έκθεση, τότε το περίπτερο θα ήταν πλούσιο. Το γεγονός πιστοποιεί ότι δεν προηγείται η προβολή της Ελλάδας, αλλά η ικανοποίηση του φανερού ''κόμπλεξ κατωτερότητας'' της κ. υπουργού και η καλοπέρασή της, μαζί και των συνοδών της, στα πολλαπλά ταξίδια τους στο εξωτερικό.

Οι ''επαφές'' της υπουργού με... ''παράγοντες της Ομογένειας'' και λοιπά (ελληνικά) πανηγύρια σε Νέα Υόρκη και Σικάγο, βαφτίστηκαν ''προώθηση του τουρισμού στις ΗΠΑ''. Ειδικά στο Σικάγο, όπου η υπουργίνα έκανε 95% ''προσωπικό εβδομαδιαίο τουρισμό'' και απόλαυσε περιηγήσεις σε καλά εστιατόρια και καταστήματα (μαζί και δώρα), από την εντόπια νεόπλουτη κυρία, την ''φιλάνθρωπο Ελένη του Σικάγου'', που αναζητεί γραφικούς υπουργούς Ελλάδας, γιά να της αποδοθεί ο τίτλος ''πρέσβειρας Καλής Θελήσεως'', αντίστοιχος της Μ. Βαρδινογιάννη. Στο περιθώριο της προσωπικής τουριστικής παραμονής της στο Σικάγο, η κ. Κουντουρά, ''πρόβαλε'' την... Ελλάδα και τον τουρισμό στις συναντήσεις της με τον... μητροπολίτη και λοιπούς 'Ελληνες στο ελληνικό Προξενείο. Τα ίδια -και χειρότερα- έγιναν και στην Νέα Υόρκη.

Αλλά το πιό αστείο από όλα, συνέβηκε στην ομιλία-περιαυτολογία της κ. Κουντουρά στην προξενική κατοικία στο Σικάγο. Ισχυρίστηκε ότι χάρη σε αυτήν οι τουρίστες από 20 εκατομ., έγιναν 25. Δηλαδή, οι τουρίστες πάνε στην Ελλάδα ανάλογα με το αν η κάθε Κουντουρά είναι υπουργός, κρίνουν από τον/την υπουργό!!! Η γεν. πρόξενος και οι συνοδεύοντες την υπουργίνα χειροκρότησαν την ''βαρυσήμαντη δήλωση'', αλλά οι προσκεκλημένοι αλληλοκοιτάχτηκαν και κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με γραφική, δηλ. με ''φευγάτη-ψωνάρα'', με εμφανή συμπτώματα ''ναρκισσισμού''. Ιδιαίτερα, ειπώθηκαν εις βάρος της και χειρότερα όταν έφευγαν, αλλά γιά λόγους ευπρέπειας, δεν τα δημοσιεύουμε.

Δεν έχει σημασία αν ο αριθμός των Αμερικανών τουριστών κάθε χρόνο μειώνεται (άλλο οι Αμερικανοί, άλλο οι Ελληνοαμερικανοί που πάνε Ελλάδα με αμερικάνικο διαβατήριο και καταχωρούνται ως ''Αμερικανοί''), αλλά παραδεχόμαστε ότι η κ. Κουντουρά ''προβάλει τον τουρισμό'' στους... 'Ελληνες στις ΗΠΑ, που μαθαίνουν από την υπουργίνα ότι... υπάρχει Ελλάδα, άσχετα αν αυτοί πάνε στην Ελλάδα κάθε χρόνο.
Εξυπακούεται ότι η υπουργίνα, σε Αμερικανούς ΔΕΝ μπορεί να προωθήσει Ελλάδα και τουρισμό, επειδή απλούστατα δεν έχει γνώση και ικανότητες. 'Ετσι περιορίζεται στο ελληνικό στοιχείο στις ΗΠΑ, ενώ στην Ελλάδα, με την παραπληροφόρησή της, νομίζουν ότι προωθεί τον τουρισμό στους... Αμερικανούς. Και αντί να πράξει το ορθό, δηλ. να στέλνει σε τουριστικές εκθέσεις, συνέδρια κ.ά. στο εξωτερικό, στελέχη του υπουργείου της με γνώση αγοράς, κατάρτιση κλπ (αν υπάρχουν τέτοια στελέχη), πάει ΠΑΝΤΑ η ίδια, κάνοντας έτσι συνέχεια και συστηματικά, προσωπικό τουρισμό με κρατικό χρήμα και αυτοπροβολή, χωρίς ΟΦΕΛΟΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ γιά την Ελλάδα.

Η ''τουρίστρια'' κ. Κουντουρά και οι συνταξιδευτές-τουρίστες συνεργάτες της, ερχόμενοι στις ΗΠΑ, ΔΕΝ γνωρίζουν (είναι αποδεδειγμένα άσχετοι και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην Νέα Υόρκη και πριν έναν χρόνο στην έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι) πως λειτουργεί η εδώ αγορά, τι θέλει να ακούσει, να μάθει γιά τουρισμό στην Ελλάδα ο Αμερικανός. Και με την ''ψευτομάγκικη'' νοοτροπία τους, την νεοελληνική του ''πέρα βρέχει'' και του ''ξερόλα'', σε συνδυασμό με τις ''συμβουλές'' των Προξένων-''τουριστών'', μιλάμε γιά κωμωδία στα όρια της τραγωδίας.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι, δεν είδαμε γιά δύο χρόνια ένα αξιόλογο ΜΜΕ χωρών που επισκέφθηκε η κ. Κουντουρά (και ειδικά στις ΗΠΑ), να ασχοληθεί μαζί της. Μόνο ελληνόφωνα ΜΜΕ (βασικά στην Ελλάδα) προβάλουν τις ''δραστηριότητές'' της. 'Αρα γιατί τόσα ταξίδια, ποιά τα αποτελέσματα; Και τι είδους τουρίστες επιθυμεί η Ελλάδα; Πολλούς αριθμητικά, που δεν ξοδεύουν; Επειδή οι αριθμοί των τουριστών αυξάνονται, αλλά τα έσοδα από τον τουρισμό, μειώνονται.
(Σημ.: Στις ΗΠΑ μόνο δύο ελληνόφωνες εφημερίδες μικρής κυκλοφορίας, στην Αστόρια Νέας Υόρκης, ασχολούνται μαζί της, επειδή λαμβάνουν κάθε χρόνο χορηγία από το υπουργείο της, γιά να ''προβάλουν'' την ανυπαρξία της και να σιωπούν στα υπόλοιπα, δηλ. σε ζητήματα ουσίας).
Η υπουργίνα ετοιμάζεται πάλι γιά ''τουρισμό'' στις ΗΠΑ, στα μέσα Μαρτίου. Στο Fort Lauderdale νότιας Φλόριδας γιά ''έκθεση κρουαζιέρας'' (δηλ. άλλη μιά χαμένη ευκαιρία γιά την Ελλάδα, εξαιτίας της υπουργικής ανικανότητας) και μετά, από ότι λεγεται, πάλι Σικάγο.

Η κ. Κουντουρά, αρχές Ιουνίου '16, είχε πάει και στο Λος 'Αντζελες (γιά δεύτερη φορά, μαζί με ''τουρίστες-συνεργάτες''), σε κάποιο υποτιθέμενο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου, αποτυχημένων ''κομπάρσων'' και φιλόδοξων ελληνοαμερικανών ηθοποιών (όπου ανακάτεψε ''κινηματογραφικές παραγωγές'' στην Ελλάδα και άλλα χαζά), φωτογραφιζόμενη μαζί τους σαν ''σταρ Χόλλυγουντ'' πάνω σε ξύλινο βάθρο, με κόκκινο πανί πάνω του, που ''βαφτίστηκε'' ως ''κόκκινο χαλί'', αλα απανομή... ''όσκαρς''.
Τελευταία, την ασοβάρευτη υπουργίνα την ''διπλάρωσε'' και ο γραφικός δήμαρχος Γ. Πατούλης, γιά χορηγίες, ώστε αυτός και η παρέα του να κάνουν συχνά ταξίδια στις ΗΠΑ, δήθεν γιά να προβάλουν τον... ''ιατρικό τουρισμό'', όταν στα νοσοκομεία στην Ελλάδα ούτε... γάζες έχουν.

Σημ. 1: Δείγμα συστηματικής παραπληροφόρησης από την κ. Κουντουρά. Οι δήθεν συναντήσεις της με τους πάντα... ανώνυμους ''tour operators''. Προσοχή στον (παραπλανητικό) τίτλο: ''Συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά στο Σικάγο με παράγοντες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και τα Ομογενειακά ΜΜΕ για την δυναμική προώθηση του ελληνικού τουρισμού''. Εμείς λέμε δημόσια ότι η κ. Κουντουρά ΨΕΥΔΕΤΑΙ επειδή, ειδικά στο Σικάγο, ΔΕΝ έγιναν τέτοιες συναντήσεις.
Σημ. 2: Ακόμα και η ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού χρησιμοποιείται γιά την προσωπική προβολή της υπουργίνας, μέσω της γνωστής παραπληροφόρησης. Σχεδόν όλα και ειδικά τα δελτία Τύπου αναφέρονται σε αυτήν ατομικά. Λες και η υπουργίνα είναι το υπουργείο.
Σημ. 3: Η Ομογένεια έχει ΑΗΔΙΑΣΕΙ με όλους τους μικρο-μέτριους αστείους, που υποδύονται τους υπουργούς Ελλάδας και έρχονται γιά ''τουρισμό'' στις ΗΠΑ, κάνοντας ''βαρύγδουπες δηλώσεις'', που ουδεμία αξία ή αλήθεια έχουν, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε ''κάφρους''.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην υπουργίνα Τουρισμού: Δώσε στην δημοσιότητα ονόματα ''tour operators'' (έστω του τελευταίου σου ταξιδιού στις ΗΠΑ τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου '17) με τους οποίους ''συναντήθηκες'', όπως ισχυρίζεσαι γραπτά σε δελτία τύπου σου και δηλώνες δημόσια. Απόδειξε ότι δεν εξαπατάς τον λαό της Ελλάδας και την Ομογένεια, με ψευδή στοιχεία και παραπληροφόρηση.

http://www.kalami.us/2017/ellada/kountoura-taksidia_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από Dizzo. Από το Blogger.