Βομβαρδισμένο τοπίο το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού που βρισκόταν υπό κατάληψη - ΒΙΝΤΕΟ

Ολοσχερή καταστροφή κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1 στα δύο κτίρια που εκκένωσε τη Δευτέρα η αστυνομία στου Ζωγράφου και στο κέντρο της Αθήνας.

Οι χώροι, κυριολεκτικά, είναι ρημαγμένοι και ειδικά τα όσα κατέγραψε η κάμερα στο εσωτερικό του κτιρίου του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στου Ζωγράφου, που τελούσε υπό κατάληψη από τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα από τις 2 του μήνα, προκαλούν αγανάκτηση.

Εικόνες ντροπής και απόλυτης καταστροφής αποτυπώνονται στον τηλεοπτικό φακό με την έρευνα του ΑΝΤ1 να αναφέρει ότι τα κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στην Αθήνα, ξεπερνούν τα 20. Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών έχουν αγανακτήσει με τους ιδιοκτήτες ναι μεν να δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν κυρίως πρόσφυγες και μετανάστες που μένουν σ’ αυτά, αλλά ταυτόχρονα να εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το γεγονός ότι εντός των κτιρίων «στρατολογούνται» νεαροί για επεισόδια.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Βομβαρδισμένο τοπίο το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού που βρισκόταν υπό κατάληψη - ΒΙΝΤΕΟ Βομβαρδισμένο τοπίο το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού που βρισκόταν υπό κατάληψη - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Dexi Extrem on 20:46 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: