12 Μαρτίου 2017

Άδωνις προς Χωνί: Με κατηγορεί για ρουσφέτια ένας διορισμένος μετακλητός στο Μαξίμου

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας το Χωνί με τίτλο "Το τέλος του Άδωνι το λένε... ΚΕΕΛΠΝΟ", έδωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter o αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
Για να πιάσω και λίγο @toxwni Τώρα. Είναι δυνατόν Τώρα να με κατηγορεί για ρουσφέτια ένας διορισμένος μετακλητός στο Μαξίμου,δηλ ΤΟ ρουσφέτι


Το δημοσίευμα ανέφερε αναλυτικά:

Ο Πολάκης τσάκισε στη Βουλή τον Αδωνι και το θράσος του: Αυτό που είδαµε µεσοβδόµαδα στη Βουλή ήταν µόνο η αρχή. Υπάρχει και συνέχεια… επισυναπτόµενη στα δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης.

Ο Αδωνις έµπλεξε άσχηµα µ’ αυτή τη -ζηµιογόνα για το προφίλ του- ιστορία, αυτό είναι δεδοµένο. Οµως, πέρα από το νοµικό κοµµάτι της υπόθεσης (µιας και προκύπτουν και ποινικές ευθύνες, όπως ανέφερε ο Παύλος Πολάκης), εδώ µπροστά µας έχουµε κάτι πολύ µεγαλύτερο.

Εδώ έχουµε την απόλυτη κατάρρευση της πολιτικής υποκρισίας και του χυδαίου (νταβατζιλίδικου) θράσους, που ως νοοτροπίες είχαν προσωποποιηθεί τα τελευταία χρόνια στον αντιπρόεδρο της ΝΔ!

Εδώ έχουµε την αποκάλυψη ενός ακόµη ψεύδους, που χρησιµοποίησε ο Αδωνις Γεωργιάδης για να καλύψει κάτι άλλο νωρίτερα! (Ο,τι κάνει κάθε ψεύτης, δηλαδή…).

Εδώ έχουµε την αρχή ενός πολιτικού τέλους.


http://www.topontiki.gr/article/211712/adonis-pros-honi-me-katigorei-gia-roysfetia-enas-diorismenos-metaklitos-sto-maximoy