14 Μαρτίου 2017

ΣΤΟΚΟΣ! ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ! Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχουν ευθύνες υπουργών στο μεταναστευτικό

Τον Γιάννη Μουζάλα «καρφώνει» σε συνέντευξή του ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ 

Τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, «καρφώνει» με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή», ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του σκληρού πυρήνα των «53+» , Χρήστος Καραγιαννίδης.
«Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα, που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς. Υπάρχουν, προφανώς ευθύνες υπουργών, γιατί τα υπουργεία δεν διοικούνται με αυτόματο πιλότο. Και αυτές οι κριτικές, ξαναλέω γίνονται διατασικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει από αύριο να βρούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό», αναφέρει με νόημα ο βουλευτής.

Ο κ.Καραγιαννίδης, μετά και τις δηλώσεις του για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας χθες στα υπό κατάληψη κτήρια, ασκεί κριτική στον Νίκο Τόσκα, λέγοντας, «στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πρόβλημα είναι ότι πρώτων, δεν έχει απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεύτερον, δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί καθόλου οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας Και αυτά τα θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο με διοικητικό τρόπο, αλλά και με αλλαγή της κουλτούρας».

Τέλος αφήνει αιχμές και για το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας: «Συντάσσομαι με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στο να μη λέμε μεγάλα λόγια».

Η ανάρτησή του χθες στο Facebook