14 Μαρτίου 2017

Ο Γουίλιαμ άφησε την Κέιτ και πήγε για σκι στην Ελβετία -Ξενύχτια, μπύρες με ξανθιές νεαρές [εικόνες]

Στην άκρη άφησε για λίγο τα συζυγικά και πριγκιπικά του καθήκοντα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και πήγε με τους φίλους του για σκι στην Ελβετία.

Και παρ΄όλο που στο παλάτι γιορτάζονταν η προσφορά της Κοινοπολιτείας της Βρετανίας, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ εθεάθη να χορεύει σε κλαμπ της Ελβετίας, πίνοντας μπύρες με τους φίλους του.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος απαθανατίστηκε σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας να κάνει σκι, να μπαίνει στο τελεφερίκ και να απολαμβάνει την μπύρα του στο καλύτερο εστιατόριο της περιοχής, το La Vache.


Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ άφησε την Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά στο παλάτι και επέστρεψε μόνος του από την μικρή απόδραση το βράδυ της Δευτέρας.


Μάλιστα στην παρέα του ήταν και το 24χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, Σοφί Τέιλορ, μαζί με μία άλλη ξανθιά φίλη της, όπου στις φωτογραφίες φαίνεται να κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον γιο της Νταϊάνα, να συζητούν και να γελάνε μαζί του.


Το μοντέλο μάλιστα δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, αφού εργάζεται στο κλαμπ όπου ο Πρίγκιπας και οι φίλοι του χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Και μπορεί ο ίδιος να χαίρεται τις στιγμές εκτός παλατιού, αλλά η απόφαση του Ουίλιαμ να χάσει την σημαντική τελετή στο Αββαείο του Ουέστμινστερ (εκκλησία στο Λονδίνο) δεν σχολιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο από τα Βρετανικά Μέσα, ειδικότερα από την στιγμή που στην θρησκευτική γιορτή παρευρέθηκαν όλα τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας... εκτός από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ.