Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Ο Τσίπρας δουλεύει τους βάζελους-Δεν μπορεί να γίνει γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή

Ανακοίνωση με αφορμή το πλάνο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή εξέδωσε ο δήμος Παπάγου – Χολαργού υποστηρίζοντας πως είναι αδύνατη η υλοποίηση ενός τέτοιου έργου λόγω νομοθετικού πλαισίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σχετικά με το προαναφερθέν πλάνο:

«Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια-σκελετοί για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή-Ιλισσός.

Είναι επίσης λυπηρό να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα και αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο».
Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Ο Τσίπρας δουλεύει τους βάζελους-Δεν μπορεί να γίνει γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Ο Τσίπρας δουλεύει τους βάζελους-Δεν μπορεί να γίνει γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή Reviewed by Dexi Extrem on 21:35 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: