19 Απριλίου 2017

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ-Τραγωδία στην Ινδία: 44 νεκροί από βουτιά λεωφορείου σε γκρεμό

Συγκλονιστικό βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος - Μεταξύ των θυμάτων ήταν 11 γυναίκες και τρία παιδιά - Μόλις δύο άτομα κατάφεραν να γλιτώσουν


Μόλις δύο από τους 46 επιβάτες κατάφεραν να επιβιώσουν από την πτώση λεωφορείου στη Βόρεια Ινδία. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της ασιατικής χώρας, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος 44 ατόμων, μεταξύ των οποίων και πολλών παιδιών, μετά τη βουτιά του λεωφορείου που τους μετέφερε στον ορεινό δρόμο της περιοχής Χιμακάλ Πραντές περίπου 115 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Σίμλα.

Το λεωφορείο μετέφερε 46 επιβάτες, μεταξύ των οποίων ήταν 11 γυναίκες και τρία παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε ενημερώσει τους επιβάτες πριν το πολύνεκρο δυστύχημα ότι το λεωφορείο αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Οι ινδικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες στις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Στην Ινδία σκοτώνονται περίπου 150.000 άνθρωποι κάθε χρόνο σε τροχαία δυστυχήματα, τόσο εξαιτίας του οδικού δικτύου, όσο και της κακής συντήρησης των οχημάτων, αλλά και της έλλειψης οδικής παιδείας.

Δείτε το βίντεο (Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες)...