13 Απριλίου 2017

Βίντεο: Σφαίρες περνούν ξυστά από το κεφάλι 4χρονης στην Αριζόνα

Τη σοκαριστική στιγμή που ένα τετράχρονο κορίτσι τρέχει να καλυφθεί από τις σφαίρες κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός κουρείου στο Τσάντλερ της Αριζόνα.

Το περιστατικό συνέβη, τη Δευτέρα, όταν οι επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου άνοιξαν πυρ έχοντας στόχο το διπλανό κατάστημα του κουρείου, το «Damaged Ink Tattoo».

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άντρες, ένας 23χρονος ο Μάικλ Ντέιβιντ Χαρτ και ο 21χρονος Ραφαέλ Σάντος, μαζί με έναν ακόμα, επισκέφτηκαν το κατάστημα τατουάζ για να χτυπήσει ένα σχέδιο ο πρώτος.

Εκεί όμως ξεκίνησε ένας καυγάς με τον tattoo artist ο οποίος όπως εξήγησαν οι αρχές ζήτησε από τον Χαρτ να επιστρέψει άλλη μέρα.

Αντ’αυτού οι τρεις άντρες μπήκαν στο αυτοκίνητο και φεύγοντας άρχισαν να πυροβολούν έχοντας ως στόχο το κατάστημα τατουάζ, οι σφαίρες όμως πέρασαν και από την τζαμαρία του διπλανού κουρείου πίσω από την οποία καθόταν ένα τετράχρονο κορίτσι και έβλεπε τηλεόραση.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, το κοριτσάκι φαίνεται να τρομάζει από τις σφαίρες που περνούν ξυστά από το κεφάλι της, και να τρέχει να βρει προστασία.