ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Αναπάντητα ερωτηματικά για το θάνατο 8χρονης από επιπλοκές της γρίπης στην Πάτρα

Το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη εξετάζουν οι γονείς της άτυχης 8χρονης από το Μιντιλόγλι Πατρών, η οποία κατέληξε τα ξημερώματα από επιπλοκές της γρίπης, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.


Σύμφωνα με τους γονείς, το μικρό κοριτσάκι είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 και νοσηλευόταν εδώ και 25 ημέρες στο νοσοκομείο, αρχικά στο Καραμανδάνειο Παίδων, ενώ αργότερα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της μικρής καταγγέλλουν σήμερα, ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στο Καραμανδάνειο, κι ότι το παιδί τους έπρεπε να είχε εισαχθεί νωρίτερα για νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ενώ υπάρχουν ακόμη επιστημονικά ερωτήματα, για το εάν το παιδί έπασχε από κάποιο άλλο νόσημα, το οποίο επιβάρυνε την κατάστασή του και το οδήγησε στο θάνατο.

http://www.liberal.gr/arthro/131346/ygeia/eidiseis/anapantita-erotimatika-gia-to-thanato-8chronis-apo-epiplokes-tis-gripis-stin-patra.html
ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Αναπάντητα ερωτηματικά για το θάνατο 8χρονης από επιπλοκές της γρίπης στην Πάτρα ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Αναπάντητα ερωτηματικά για το θάνατο 8χρονης από επιπλοκές της γρίπης στην Πάτρα Reviewed by Dexi Extrem on 19:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: