ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ! Στην Κέρκυρα με δηλώσεις ΣΟΚ ο Τσίπρας

Μια δήλωση ΣΟΚ έκανε ο Αλέξης Τσίπρας φτάνοντας ΠΡΟΧΘΕΣ την ΠΕΜΠΤΗ και όχι όπως λέει το ΑΠΕ "χθες βράδυ" στην Κέρκυρα. Φτάνοντας λοιπόν στο αεροδρόμιο έγραψε στοTwitter: "Προσγείωση στο αεροδρόμιο Κέρκυρας...
Το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζει το ξεπούλημα του σε ιδιώτες. 25 Μάη τους χαλάμε τα σχέδια." ... και αφού την περασμένη Δευτέρα τους "χάλασε" τα σχέδια παραδίδοντας τα κλειδιά στους Ναζί, προχθές είπε να πάει να δει κι από κοντά αν το αεροδρόμιο παραδώθηκε...


Πάντως την τελευταία φορά που πήγε στο νησί ο Τσίπρας, είχαν μπλακ άουτ και μόλις ήρθε το φως τους είπε το επικό: "Φαινόσασταν καλύτεροι στο σκοτάδι"


Διαβάστε τώρα και την προπαγάνδα του ΑΠΕ

Στην Κέρκυρα για την Ανάσταση ο Τσίπρας -Στο παλιό δημαρχείο για το έθιμο των «μπότηδων»

Το παλιό δημαρχείο της Κέρκυρας "Σαν Τζιάκομο" επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ, τα παιδιά του και τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Από τα μπαλκόνια του παλιού δημαρχείου, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε το έθιμο των "μπότηδων", ενώ έριξε και ο ίδιος ένα μεγάλο πήλινο κανάτι. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε το έθιμο "εντυπωσιακό".

Νωρίτερα συνομίλησε με τον δήμαρχο Κερκυραίων Κώστα Νικολούζο, τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρο Γαλιατσάτο, τους βουλευτές και πολιτικούς άρχοντες του τόπου.

Ο πρωθυπουργός έφτασε χθες το βράδυ στο νησί των Φαιάκων ενώ σήμερα το βράδυ αναμένεται να παρακολουθήσει την τελετή της Αναστάσεως που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Σπιανάδας, τη μεγαλύτερη πλατεία της χερσονήσου του Αίμου.

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ! Στην Κέρκυρα με δηλώσεις ΣΟΚ ο Τσίπρας ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ! Στην Κέρκυρα με δηλώσεις ΣΟΚ ο Τσίπρας Reviewed by Dexi Extrem on 14:29 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: