20 Απριλίου 2017

ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΛΙ! Ο Καμμένος διαφωνεί με το "ΚΕΠ" στα Εξάρχεια

Την έντονη διαφωνία του για το «ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών» που στήθηκε στην κεντρική πλατεία των Εξαρχείων εξέφρασε ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Είναι παράνομη κατάληψη του χώρου. Όταν μαζεύονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκεί ποιος είναι ο λόγος, ποιο το αντικείμενο, ποιος ο σκοπός; Τι λέμε; Τι μοιράζουμε; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος και πρόσθεσε:

«Εγώ κάποια πράγματα δεν τα βλέπω λογικά σαν άνθρωπος, σαν οικογενειάρχης, σαν πολιτικός και τα σημειώνω δύο χρόνια τώρα. Όπως έλεγα και στον κ. Μπαλτά ή τον άλλο που λέει τώρα ότι είναι διατηρητέο μνημείο ο αεροδιάδρομος. Μεθαύριο θα πω και για τη ΔΕΗ, για τους 2.300 αρχαιολόγους που θα προσλάβουν».

Ερωτηθείς για το εάν έχει μιλήσει με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα για το ΚΕΠ στα Εξάρχεια ο κ. Καμμένος απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «δεν το γνώριζα ειλικρινά, χθες το πληροφορήθηκα».

Στο ερώτημα εάν διαφωνεί με το θέμα των υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού που θα πληρώνονται από τη ΔΕΗ ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημείωσε: «Διαφωνώ, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κονδύλι προϋπολογισμένο στη ΔΕΗ. Που θα βρει η ΔΕΗ τα χρήματα να πληρώνει 2.300 αρχαιολόγους; Αυτή είναι η ερώτηση μου. Έχουμε μεθαύριο να πληρώσουμε ομόλογο 200 εκατ.»

Αναφερόμενος στη δήλωσή του ότι «το 100αρικο του παππού καλύτερα να πηγαίνει στο κράτος παρά στον εγγονό» ο κ. Καμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «εμείς το 100αρικο το πήραμε από τα χέρια του Σόιμπλε, ήταν λάθος εκείνη την ώρα όπως το είπα».