Χρυσόγονος «Η Ευρώπη πρέπει να διακόψει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία»

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μπορεί να παράξει πολλά αποτελέσματα τόνισε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ πρόσθεσε πως ελπίζει ότι η Τουρκία θα περιορισθεί στην επίλυση των εσωτερικών της ζητημάτων.


Ο κ Βίτσας εκτίμησε επίσης ότι αν η Άγκυρα πει ότι κόβει τις σχέσεις της με την Ευρώπη και εκφράσει την ατνιπαλότητά της θα ζημιωθεί και η ίδια αλλά και η σταθερότητα στην περιοχή.

Ο ίδιος είπε τέλος ότι θεωρεί πως η συμφωνία για το προσφυγικό δεν θα αλλάξει και ότι η χώρα μας δεν έχει κανέναν λόγο ανάμειξης στο εσωτερικό της Τουρκίας.

«Η Ευρώπη πρέπει να διακόψει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία αλλά και την προενταξιακή βοήθεια που της δίνει σήμερα» τόνισε ο Κώστας Χρυσόγονος από πλευράς του.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/344263/vitsas-i-tourkia-tha-zimiwthei-an-epidiksi-ethnikh-magkia-kai-ginei-antiopalos/
Χρυσόγονος «Η Ευρώπη πρέπει να διακόψει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία» Χρυσόγονος «Η Ευρώπη πρέπει να διακόψει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία» Reviewed by Dexi Extrem on 11:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: