13 Απριλίου 2017

Κόβει την ανάσα: Δείτε μέσα από το κόκπιτ την προσγείωση αεροσκάφους εν μέσω ισχυρών ανέμων

Ο πιλότος είναι απόλυτα ψύχραιμος ακούγοντας τον αυτόματο μετρητή του υψόμετρου να τον ενημερώνει για την καθοδική του πορεία

Νεύρα από ατσάλι και πολύ καλή εκπαίδευση φαίνεται ότι είχε ο πιλότος ενός αεροπλάνου που προσγειώθηκε στην πόλη Νοβοροσίσκ στη Ρωσία.


Το βίντεο μέσα από το κόκπιτ κόβει την ανάσα καθώς το αεροπλάνο φαίνεται να προσεγγίζει τον διάδρομο προσγείωσης ενώ ταράζεται και ταρακουνιέται από τους ισχυρούς ανέμους.

Παρόλα αυτά ο πιλότος είναι απόλυτα ψύχραιμος ακούγοντας τον αυτόματο μετρητή του υψόμετρου να τον ενημερώνει για την καθοδική του πορεία ενώ ο ίδιος ελέγχει απόλυτα το αεροπλάνο καθώς έχει απενεργοποιήσει τον αυτόματο πιλότο.

Το μέλος του πληρώματος που απαθανάτισε την προσπάθεια του πιλότου εξήγησε ότι «έπρεπε να κατέβουμε με μεγάλη ταχύτητα γιατί το αεροπλάνο δεν ήταν ελαφρύ ενώ οι άνεμοι ήταν ισχυροί».

Μετεωρολόγοι δήλωσαν αργότερα ότι ο λόγος που η αίσθηση από τους ανέμους ήταν τόσο έντονη ήταν ο κυκλώνας που λίγη ώρα αργότερα έπληξε την περιοχή Τομσκ Ομπλάστ, που βρίσκεται κοντά στο Νοβοροσίσκ.