20 Απριλίου 2017

Μπακογιάννη: Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα Κουρουμπλή

«Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στις αιχμές που άφησε ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής για τη Μαρίκα Μητσοτάκη.


«Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε τη μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στο Twitter. Kαι  συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της».

«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά, και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της, με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια», συνέχισε η κ. Μπακογιάννη.

«Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την εξεταστική που έρχεται και για τις μέρες του στον χώρο της Υγείας, ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δεν το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ και υπουργός ΣΥΡΙΖΑ;» δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουρουμπλής στο αίτημα του προέδρου της ΝΔ να επεκταθεί η έρευνα της εξεταστικής και στο 1996 προκειμένου να ερευνηθεί η θητεία του στη γενική γραμματεία Υγείας απάντησε λέγοντας: «Βάλτε και την περίοδο αυτή γιατί θα πρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη να πει πού πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε η αείμνηστη μητέρα τους για το Μαρίκειο». «Αν θέλουν ανταρτοπόλεμο, είμαι από μια περιοχή του Βάλτου που ξέρουν τι σημαίνει ανταρτοπόλεμος», συνέχισε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Σημειώνεται ότι ανάλογη απάντηση έδωσε χθες και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με σχετική ανάρτησή του στο Facebook.