ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ"! Η συμβουλή της Άντζυ Σαμίου στον Ξανθόπουλο! "Να μην ενδώσει σε αλκοόλ ναρκωτικά και τζόγο"

 Προβληματισμένη με το νικητή του Rising Star και το νεαρό της ηλικίας του είναι η γνωστή τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου. Η Άντζυ έγραψε χθες στο προφίλ της στο facebook, συμβουλές για τον νεαρό Γιάννη Ξανθόπουλο καθώς και τις αντιρρήσεις της για το γεγονός ότι ένας τόσο νεαρός άνθρωπος έχει συγκεντρώσει λόγω του show, τόσο μεγάλη δημοσιότητα πάνω στο πρόσωπό του!


"Η συμβουλή μου στον νεαρό νικητή, είναι να μην πάρει τίποτα από όλα αυτά σαν δεδομένο, να μη βιαστεί να μεγαλώσει, να μην ενδώσει σε αλκοόλ ναρκωτικά και τζόγο που θα του βάλουν κάτω από τη μύτη πολύ σύντομα για να τον ελέγχουν! Να γνωρίζει πως είναι ένα προϊόν και σαν τέτοιο τον βλέπουν, και να διατηρήσει μέσα του τις οικογενειακές αρχές και τις αξίες του"! γράφει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Δες όλο της κείμενό της

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ"! Η συμβουλή της Άντζυ Σαμίου στον Ξανθόπουλο! "Να μην ενδώσει σε αλκοόλ ναρκωτικά και τζόγο" ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ"! Η συμβουλή της Άντζυ Σαμίου στον Ξανθόπουλο! "Να μην ενδώσει σε αλκοόλ ναρκωτικά και τζόγο" Reviewed by Dexi Extrem on 13:39 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: