18 Απριλίου 2017

Νεύρα και ξύλο μεταξύ οδηγών στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου -Ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο

Στα χέρια πιάστηκαν δύο οδηγοί  στη γέφυρα  Ρίου-Αντιρρίου το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα.

Μάλιστα ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, οι δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο και κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια. Ο ένας από τους δύο χτύπησε τον δεύτερο στο πρόσωπο με το κεφάλι του και τον τραυμάτισε.


Υπάλληλοι της γέφυρας έσπευσαν να τους ηρεμήσουν και κάλεσαν το ασθενοφόρο, που μετέφερε τον τραυματία οδηγό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο οδηγός που τον χτύπησε διέφυγε με το αυτοκίνητο του.

Μεγάλα προβλήματα εντοπίστηκαν χθες στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου

Συγκεκριμένα, στην Ιονία Οδό χιλιάδες εκδρομείς που επέστρεφαν από την Ήπειρο αλλά και από την Αιτωλοακαρνανία βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη με το που πέρασαν το Μεσολόγγι καθώς στα 10 τελευταία χιλιόμετρα πριν τη γέφυρα υπήρχε έντονο μποτιλιάρισμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι νωρίς το μεσημέρι οι ουρές πριν τη γέφυρα έφθαναν τα 6 χλμ., ενώ καθώς η ώρα περνούσε το πρόβλημα επιδεινώνονταν.

Το πρόβλημα εντοπίζονταν στη νέα σήραγγα της Κλόκοβας, καθώς λίγο πριν τα οχήματα εισέλθουν σε αυτή οι δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση κυκλοφορίας της Ιονίας Οδού μετατρέπονταν σε μία. Ετσί δεν ήταν λίγοι αυτοί που για μια απόσταση περίπου τριανταπέντε χιλιομέτρων (Μεσολόγγι - Αντίρριο) χρειάστηκαν κοντά στις δύο ώρες.