19 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-CL: Με σφαγή Μπάγιερν προκρίθηκε στους 4 η Ρεάλ

[Και που πήγε το μάτς στην παράταση η Μπάγιερν, άθλος ήταν... όταν αναγκάζεσαι να παίξεις και στα 2 παιχνίδια τα τελευταία 30 λεπτά με 10 παίκτες, δέχεσαι 2 γκολ οφσάιντ, δεν μπορείς να ελπίζεις σε τίποτα σε τόσο υψηλό επίπεδο... Πάντως είναι απίστευτο το σπρώξιμο σε ισπανικές ομάδες]

Μεγάλο ματς, από δύο μεγάλες ομάδες και 6 γκολ σε 120 λεπτά.

Η Μπάγερν Μονάχου σαν…
θηρίο πήγε στη Μαδρίτη και έστειλε το ματς στην παράταση, αφού κέρδισε με 2-1 στην κανονική διάρκεια. Όμως στην παράταση η Ρεάλ παίζοντας και με παίκτη παραπάνω έκανε… πάρτι κερδίζοντας με 4-2 και έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε 3 φορές.

Η Μπάγερν στο 53’ έκανε το 0-1 με πέναλτι του Λεβαντόφσκι...


... ενώ ο Κριστιάνο στο 76’ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 αφού δύο λεπτά μετά ο Σέρχιο Ράμος με αυτογκόλ έκανε το 1-2 και έστειλε στο ματς στην παράταση. Όμως πριν τελειώσει το 90λεπτο αποβλήθηκε αυστηρά ο Βιδάλ και η Μπάγερν πήγε πληγωμένη στην παράταση.




Εκει ο Κριστιάνο στο 105’ και στο 110’ σκόραρε ακόμη δύο φορές...


... ενώ ο Ασένσιο στο 112’ έγραψε το τελικό 4-2 και την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

Να σημειωθεί πως το χθεσινό μάτς ήταν το τελευταίο της καριέρας τους στο CL για τους Λαμ και Αλόνσο αφού το καλοκαίρι σταματάνε το ποδόσφαιρο



Δείτε γκολ και φάσεις


Δείτε μόνο τα γκολ


Δείτε και βίντεο από την υποδοχή της ομάδας με χειροκρότημα, στο δείπνο που κάνει η διοίκηση της Μπάγιερν μετά από κάθε αγώνα για τους σπόνσορες και τους επίσημους προσκεκλημένους του συλλόγου: