17 Απριλίου 2017

Τι αποκαλύπτει ο κομάντο που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν για τις ΗΠΑ [pics]

Ο άνθρωπος που σκότωσε τον αρχηγό της Αλ Κάιντα, έγραψε βιβλίο με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τη dailymail. O Αμερικανός κομάντο ονόματι Ρόμπερτ Ο΄Νιλ (Robert O’Neil) που ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, αποκαλύπτει...στο βιβλίο του με τίτλο ‘’ The Operator’’ το λόγο για τον οποίο το Πεντάγωνο αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη σορό του αρχηγού της Αλ Κάιντα,ο οποίος κρυβόταν πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Φωτογραφία: Ο Ρόμπερ Ο ' Νιλ αριστέρα - Οσάμα Μπιν Λάντεν δεξιά


Τονίζεται ωστόσο ότι, μετά την επιδρομή των βατραχανθρώπων στο κρησφύγετο του Λάντεν στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν, την Πρωτομαγιά του 2011, είχαν τραβηχτεί φωτογραφίες της σορού, οι οποίες, όμως, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, παρά τις όποιες εξωτερικές πιέσεις. Η επιχείρηση ονομάστηκε «Τρίαινα του Ποσειδώνα». Η σορός του Μπιν Λάντεν ποντίστηκε, μια μέρα μετά, σε άγνωστο σημείο της Αραβικής Θάλασσας.

Φωτογραφία: Ο Αμερικανός Κομάντο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλτ Τράμπ, που δηλώνει υποστηριχτής του, όπως γράφει η Dailymail.

Στο σημείο αυτό ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σέιμουρ Χερς, βραβευμένος με πούλιτζερ αρθρογράφος, ο ισχυρισμός του Λευκού Οίκου ότι ο Μπιν Λάντεν εκτελέστηκε μετά από επιχείρηση των Navy Seals στο συγκρότημα κατοικιών σε περιοχή του Πακιστάν δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια…