19 Απριλίου 2017

Survivor: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφυγε από τους Μαχητές

Τι συνέβη στο ξενοδοχείο πριν πάνε οι παίκτες στο νησί και γιατί πήραν αυτή την απόφαση οι συμπαίκτες του Ντάνου;

Ναι, βρέθηκε άνθρωπος από τους Μαχητές που απάντησε στην ερώτηση: Μα, τι έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο ξενοδοχείο και τον στείλατε στους Διάσημους; Η Ειρήνη Κολιδά απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη και αν νομίζετε ότι ο λόγος που «έφαγαν» τον Ντάνο είναι σοβαρός, τότε μάλλον θα απογοητευτείτε…


«Όχι, δεν μαλώσαμε ακριβώς. Όχι, δεν μαλώσαμε», είπε η Ειρήνη Κολιδά και συνέχισε: «Πριν μπούμε στο παιχνίδι μείναμε δύο μέρες εκτός νησιού, όπου εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον λίγο παραπάνω. Δεν ξέραμε ότι ο Ντάνος ήταν δυνατός παίκτης, αυτό με ένα αγώνισμα δεν μπορούσαμε σίγουρα να το αντιληφθούμε.

Ο βασικός λόγος, για μένα, ήταν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ένα παιδί που είχε την ευχέρεια σαν χαρακτήρας και τον δυναμισμό να μπορέσει να ενωθεί με τα αντίπαλα παιδιά και να περάσει καλά. Σκεπτόμενη κάποιον άλλον από τα παιδιά που ήμασταν στην παρέα, ο Πάνος θα μπορούσε επίσης. Έπεσε ο κλήρος στον Γιώργο. Εγώ και άλλα παιδιά τον ψηφίσαμε γι’ αυτό το λόγο. Θεωρήσαμε ότι λόγω εξωστρέφειας και δυναμισμού -γνώριζε και τον Γιάννη Σπαλιάρα-… γι’ αυτό τον ψηφίσαμε να φύγει. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος».