13 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Πανικός στο αμερικανικό «Survivor»: Κάρφωσε ότι συμπαίκης του είναι τρανσέξουαλ

Μετά την αρχική αμηχανία, οι συμπαίκτες του ξεσηκώθηκαν εναντίον του για το πώς τόλμησε να κάνει μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, μία τόσο προσωπική αποκάλυψη για ένα θέμα που δεν τον αφορούσε


Οι «κλίκες», οι στρατηγικές και οι αντιπαραθέσεις των «Διάσημων» και των «μαχητών» στο ελληνικό «Survivor» μοιάζουν παιδικές, σε σύγκριση με όσα συνέβησαν στο αμερικανικό ριάλιτι επιβίωσης.

Σε συμβούλιο του νησιού, παίκτης επέλεξε να δημοσιοποιήσει σε εθνική μετάδοση, ότι συμπαίκτης του είναι τρανσέξουαλ. Χωρίς φυσικά να πάρει την άδεια του, αποκάλυψε ένα τόσο προσωπικό θέμα, αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες του και τον παρουσιαστή.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο Τζεφ Βάρνερ, όπως είναι το όνομα του παίκτη, τόνισε ότι προέβη σε αυτή την αποκάλυψη για να αποδείξει στους συμπαίκτες του ότι  ο άνθρωπος αυτός είναι ικανός να κρύβει κάτι τόσο σημαντικό και να βάλει σε εφαρμογή δολοπλοκίες.

«Γιατί δεν έχεις πει σε κανέναν πως είσαι τρανσέξουαλ;», ρώτησε ο Βάρνερ τον Ζέκε Σμιθ. Μετά την αρχική αμηχανία, οι συμπαίκτες του ξεσηκώθηκαν εναντίον του για το πώς τόλμησε να κάνει μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, μία τόσο προσωπική αποκάλυψη για ένα θέμα που δεν τον αφορούσε. «Είναι προσωπικό! Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό!», του φώναζαν οι συμπαίκτες του.

Ο Ζέκε Σμιθ δεν είπε ούτε μία λέξη και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε συμβεί.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι παίκτες της ομάδας καταψήφισαν τον Βάρνερ με συνοπτικές διαδικασίες να αποχώρησει από το παιχνίδι, σε μία ανοιχτή ψηφοφορία. Μόλις ο άνδρας κατάλαβε το λάθος του, αγκάλιασε τον συμπαίκτη του και του ζήτησε συγγνώμη. «Συγγνώμη φίλε», του είπε. «Είναι ok φίλε», του είπε ο Ζέκε Σμιθ.