18 Απριλίου 2017

Survivor: Χαμός με Παπαδοπούλου! Η αποχώρηση και το επίμαχο ποστ για Αγγελόπουλο!

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες και όλοι περιμένουν να επιβεβαιωθούν επίσημα οι φήμες οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου που κυκλοφορούν εδώ και μέρες μετά μάλιστα και την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη με ψηφοφορία του κοινού.

Από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survivor περιμένουμε το Έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού όπου πιθανότατα θα επιβεβαιωθούν οι φήμες αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor. "Σας κάλεσα σήμερα εδώ σε ένα έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού γιατί υπάρχουν κάποιες εξελίξεις. Σήμερα έχουμε και ένα καινούριο νέο. Το Survivor είναι το πιο δύσκολο τηλεοπτικό παιχνίδι του πλανήτη" τονίζει ο Σάκης Τανιμανίδης απευθυνόμενος στους παίκτες της ομάδας των διασήμων και των μαχητών.

Οι υποθέσεις βέβαια πολλές για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor. Η ένωση των δύο ομάδων σε μια παραλία, όπως είχε ανακοινώσει στους παίκτες ο Σάκης Τανιμανίδης, θα γινόταν μετά από μια ακόμα αποχώρηση από αυτή του Στέλιου Χανταμπάκη. Οι φήμες όμως αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου που εδώ και καιρό δεν αισθανόταν καλά ψυχολογικά και ήθελε να τη στείλουν στην ομάδα των μαχητών έρχεται να φέρει μια ακόμα φορά τα πάνω κάτω στο Survivor. "Είναι αρκετή για να αλλάξει τα δεδομένα του Survivor", σημειώνεται μάλιστα σε μήνυμα της επίσημης σελίδας του Survivor στο facebook.

Ενώ βέβαια όλοι περιμένουν να ανακοινωθεί η οικειοθελής αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και το τι θα αποκαλύψει η ίδια για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφασή της μετά και την αποχώηρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, ένα ποστ της επίσημης σελίδας του Survivor έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα. "Η Ειρήνη με τον Αγγελόπουλο έχουν έρθει πιο κοντά, παρά τις κόντρες που υπάρχουν στην ομάδα των Διάσημων. Θα συνεχιστεί αυτό;", είναι το σχόλιο που συνοδεύει μια φωτογραφία των δύο μεγάλων φαβορί λίγες μάλιστα ώρες πριν από την προβολή του νέου επεισοδίου.

"Οι εντάσεις εξακολουθούν να κυριαρχούν ανάμεσα στους "Διάσημους" με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να έχει "απέναντί" της επτά συμπαίκτες της και μοναδικό της σύμμαχο τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Από την άλλη, στην παραλία των "Μαχητών" επικρατεί ηρεμία ειδικά από τη στιγμή που κατάφεραν να κερδίσουν χθες στο αγώνισμα τους αντιπάλους τους και να αποκτήσουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στις δύο παραλίες μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα; Θα καταλαγιάσει η κόντρα που επικρατεί στους "Διάσημους"; Θα κάνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου βήμα προσέγγισης προς τους συμπαίκτες της ή θα παραμείνει απομονωμένη; Πώς θα είναι η ψυχολογία του Γιώργου Χρανιώτη που κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι; Πώς θα αντιμετωπίσει στο εξής τους συμπαίκτες του ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωρίζοντας ότι η πλειοψηφία τους τον ψήφισε ως προτεινόμενο για αποχώρηση από το "Survivor" πριν λίγες ημέρες;" έγραφαν στο επίσημο δελτίο Τύπου του ΣΚΑΙ για το νέο επεισόδιο πριν βέβαια προκύψουν οι φήμες οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

"Σ’ ένα έκτακτο "Συμβούλιο του Νησιού" θα κληθούν να παραβρεθούν απόψε το βράδυ "Διάσημοι" και "Μαχητές", γεγονός που θα τους προκαλέσει ερωτηματικά και ανησυχία. Ποια είναι τα γεγονότα που το προκάλεσαν; Τι θα τους ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης; Ποια θα είναι τα σχόλια των παικτών και ποιες οι αντιδράσεις τους όταν ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις;", τονίζεται στο νέο δελτίο Τύπου που δημιουργεί ερωτηματικά. Οι ομάδες θα αγωνιστούν παράλληλα σε αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει ψηφοφορία της χαμένης ομάδας για τους νέους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Όλοι πάντως περιμένουν με αγωνία τις ανακοινώσεις του Έκτακτου Συμβουλίου του Νησιού και πώς βάσει των νέων δεδομένων θα ανατραπούν τα δεδομένα του Survivor. Όλοι μάλιστα αναρωτιούνται για ποιον λόγο παραμένει στον Άγιο Δομίνικο ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρησή του, με πολλούς να φοβούνται και να εναντιώνονται έντονα σε επιστροφή του στο Survivor.