13 Απριλίου 2017

Νέο βίντεο από τον ασιάτη που δεν κατέβαινε από την πτήση της United Airlines!

Νέο βίντεο από το εξοργιστικό περιστατικό σε πτήση της United Airlines κάνει τον γύρο του κόσμου. Δείχνει τις στιγμές πριν την απόφαση των ανδρών ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας να βγάλουν με τη βία έναν επιβάτη από την υπεράριθμη πτήση, σέρνοντάς τον κυριολεκτικά στον διάδρομο!

Τα video και οι φωτογραφίες από το -τουλάχιστον αοαράδεκτο- περιστατικό που συνέβη σε πτήση της United Airlines, κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού έδειχναν άνδρες της ασφάλειας να τραβούν με τόση βία έναν άνδρα ασιατικής καταγωγής, γιατρό στο επάγγελμα όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Τον σέρνουν στον διάδρομο του αεροπλάνου καθώς εκείνος ουρλιάζει και σε άλλες φωτογραφίες και video φαίνεται πως έχει τραυματιστεί και αιμορραγεί από το στόμα!

Η επίσημη... αιτιολόγηση ήταν πως η πτήση ήταν υπεράριθμη και κάποιοι επιβάτες κλήθηκαν να την εγκαταλείψουν οικειοθελώς και με χρηματικό αντάλλαγμα. Όμως κανείς δεν ανταποκρίθηκε και τότε δυο άνδρες της ασφάλειας επέλεξαν τον συγκεκριμένο άνδρα...

Τα βίντεο ήταν πρωτοφανή και έδειχαν την στιγμή που οι άνδρες ξεκινούν να τραβούν τον γιατρό. Δείτε τα παρακάτω


Νέο βίντεο

Όπως προαναφέραμε, ωστόσο, έχει δημοσιευτεί πλέον και νέο βίντεο που δείχνει τις στιγμές που προηγήθηκαν. Ο επιβάτης φαίνεται να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο, εξηγώντας ταυτόχρονα στους άνδρες ασφαλείας πως την επόμενη ημέρα έπρεπε να εργαστεί κι έτσι αρνούνταν να αποβιβαστεί.

Στη συνέχεια λέει στον συνομιλητή του πως "θέλουν να με κατεβάσουν", ενώ στη συνέχεια κάνει και μια αναφορά για πιθανή μήνυση εναντίον της εταιρείας και επαναλαμβάνει στους άνδρες ασφαλείας: "Όχι, δεν φεύγω. Δεν φεύγω".

Η απάντησή τους; "Τότε θα πρέπει να σας βγάλουμε έξω με τη βία". "Μπορείτε να με βγάλετε, αλλά δεν πρόκειται να φύγω", τους λέει ο επιβάτης συνεχίζοντας τις αναφορές πως προσπαθούν να επιβληθούν με τη βία.

"Σας λέω, θα είναι πολύ σκληρότερο..." συμπληρώνει ο άνδρας ασφαλείας με τον επιβάτη να λέει πως προτιμάει να πάει στη φυλακή παρά να κατέβει και κάπου εκεί ακολουθούν οι εικόνες ντροπής...

Δείτε το νέο βίντεο