16 Μαΐου 2017

ΚΡΙΜΑ! ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΞΕΚΩΛΟ! Διάσημη Ελληνίδα αποκαλύπτει: Ημουν η 12η στο Survivor, δεν πήγα και πήραν τον Ντάνο

Ηταν τελικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής; Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες.

Διάσημη Ελληνίδα αποκάλυψε στην εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV ότι επρόκειτο να είναι η 12η παίκτρια στην ομάδα των Διασήμων. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις όμως -δανείζει τη φωνή της σε διαφημιστικά σποτς- δεν της επέτρεψαν να συμμετέχει και έτσι η παραγωγή αποφάσισε να πάρει, στη θέση της τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ήταν να πάω από την αρχή του παιχνιδιού, ήμουν η 12η που τελικά δεν πήγε κι έτσι αναγκάστηκαν και πήραν τον Ντάνο και τον βάλανε στους Διάσημους γιατί ήταν 11 και 13. Δεν πήγα τελικά, τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην πάω γιατί είχα κάποια θέματα με κάποια συμβόλαια που έχω, είμαι η φωνή σε κάποια γνωστά προϊόντα, μου είχαν πει όται θα έβρισκαν κάποια λύση έτσι ώστε να τα εκφωνώ και να τα στέλνω από τον Άγιο Δομίνικο το διαφημιστικό τελευταία στιγμή μου είπαν πως δεν ξέρουν πώς να το κάνουν και να φύγω και θα δουν πως θα το κάνουμε αλλά δεν μπορούσα να κινδυνεύσω τα συμβόλαιά μου...»

NDP Photo Agency

Πρόκειται για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία αν και πολύ ήθελε να βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο, τελικά δεν τα κατάφερε.

Σε άλλη εκπομπή η κ Χαραλαμπίδου, τόνισε «Αυτό που εγώ βλέπω κι επιβραβεύεται στο τέλος, ειδικά στην περίπτωση του Γιάννη, αλλά και του Γιώργου, που ήταν στους Μαχητές και πήγε στους Διάσημους είναι ότι ο Έλληνας ταυτίζεται με τον αδύναμο. Δεν είναι αδύναμος παίκτης ο Γιώργος, αλλά επειδή ακριβώς έφυγε από την άλλη ομάδα, τον διώξανε, έγινε όλο αυτό, θεωρώ ότι ταυτίστηκε και αγαπήθηκε ακόμα πιο πολύ από το κοινό. Και ο Σπαλιάρας τώρα, στη δύσκολή του, το κοινό ήταν μαζί του. Αυτό είναι ένα τεράστιο μήνυμα», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Λαμπίρη.

http://www.bovary.gr/my-best/5824/diasimi-ellinida-apokalyptei-imoyn-i-12i-sto-survivor-den-piga-kai-piran-ton-ntano