15 Μαΐου 2017

Στο σφυρί ξανά οι μεζονέτες της Δήμητρας Λιάνη στην Εκάλη -Τιμή εκκίνησης το 1 εκατ. ευρώ

Χωρίς τέλος είναι οι δικαστικές περιπέτειες της Δήμητρας Λιάνη, η οποία καλείται μέσα σε 15 μέρες να αποτρέψει δύο πλειστηριασμούς που αφορούν τις περιβόητες μεζονέτες της Εκάλης!


Για πολλοστή φορά βγαίνει στο σφυρί από το Πρωτοδικείο της Αθήνας ένα από τα τρία πολυτελή σπίτια της χήρας του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ στις 24 Μαΐου θα γίνει και δεύτερος πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.

Ο λόγος που μια από τις μεζονέτες βγαίνει συχνά στο σφυρί είναι τα χρέη της, ύψους περίπου 440.000 ευρώ. Από αυτά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της espresso, 360.000 ευρώ οφείλονται σε τράπεζα, 51.050,40 ευρώ στην Εφορία της Κηφισιάς και 25.943,52 ευρώ στη Χριστιανική Ενωση Νεανίδων Ελλάδος (ΧΕΝ).

Στη σημερινή μάχη της στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η κυρία Λιάνη καλείται να αντιμετωπίσει τη ΧΕΝ, η οποία διεκδικεί οφειλόμενα ενοίκια από την περίοδο κατασκευής των μεζονετών, όταν η χήρα του πρώην πρωθυπουργού έμενε σε διαμέρισμα που ανήκει στη συγκεκριμένη ένωση.

Τον πλειστηριασμό της 24ης Μαΐου κίνησε ο Αθανάσιος Βακάλης για δεύτερη φορά, όπως είχε κάνει και στις 8 Μαρτίου. Σύμφωνα με το έγγραφο του πλειστηριασμού που αποκαλύπτει η «Espresso», η Δήμητρα Λιάνη οφείλει στον κ. Βακάλη 88.288,20 ευρώ και η τιμή πρώτης προσφοράς για τη μεζονέτα ανέρχεται σε 1.030.000 ευρώ.