16 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟ! Χ.Καραγιαννίδης, εισηγητής του μνημονίου: «Δεν είμαι τελειόφοιτος Πανεπιστημίου, μέχρι το 2012 σε συνεργείο δούλευα»

[Οι άλλοι τον χειροκρόταγαν επειδή μέχρι το 2012 δούλευε σε συνεργείο και σήμερα αποφασίζει για την τύχη της χώρας]

Νέα δήλωση, σφαλιάρα στους ηλίθιους που τους ψηφίζουν να κυβερνάνε, μετά την χθεσινή του τοποθέτηση «Δεν γνωρίζω οικονομικά, μόνο μπακαλίστικα» έκανε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.


Μετά τα χθεσινά σχόλια ο  κ. Καραγιαννίδης, ο οποίος είναι εισηγητής της Κυβέρνησης για το νέο μνημόνιο, είπε σήμερα από το βήμα της Βουλής: «Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι τελειόφοιτος πανεπιστημίου. Μέχρι το 2012 δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ξέρω τα πάντα. Ότι ξέρω οικονομικά, ιατρική, νομικά. Όμως ισχυρίστηκα ότι κάποια πράγματα απλά, που μπορεί κι ο κόσμος να τα καταλάβει, μπορούμε να τα εξηγήσουμε και να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Η επιλογή συγκεκριμένων εφημερίδων και ιστοσελίδων το μόνο που καταφέρνει να κάνει είναι να με πλήττει προσωπικά. Δεν νιώθω καμία ντροπή για τις δουλειές που έκανα μέχρι να εκλεγώ βουλευτής και θα τις ξανακάνω, όταν τελειώσω. Αυτό δεν είναι ντροπή. Οπότε ας αφήσουμε τα μπακάλικα στην άκρη και να μιλήσουμε επί συγκεκριμένων ζητημάτων» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο: