16 Μαΐου 2017

Η «χαμένη» μητέρα από το Μενίδι εμφανίστηκε μετά από 20 ημέρες

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της Ιωάννας Χατζημανωλάκη από το σπίτι της στο Μενίδι. Οι συγγενείς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ξαφνικά μέσα στην νύχτα, το βράδυ της Δευτέρας, άνοιξαν την πόρτα που τους χτυπούσαν. Κι αυτό γιατί η εξαντλημένη γυναίκα που αντίκρισαν, ήταν η Γιάννα που αναζητούσαν παντού επί είκοσι ημέρες!

Η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Ανέφερε πως έτρωγε ό,τι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις. Για τα τρία παιδιά της η επιστροφή της, ήταν το καλύτερο δώρο μια μέρα μετά τη γιορτή της Μητέρας.

Η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα. Είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου και για την εξαφάνισή της έχει βγει Silver Alert...


Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της στο Facebook
Με μία φωτογραφία της Γιάννας και ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η μία από τις αδερφές της ευχαρίστησε τον κόσμο για την κινητοποίηση και τη βοήθεια που προσέφερε στην οικογένεια, προκειμένου να εντοπιστεί η μητέρα των τριών παιδιών. Η ίδια τονίζει πως η Γιάννα είναι πολύ ταλαιπωρημένη και πως χρειάζεται ηρεμία και αγάπη:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησε με τον οποιοδήποτε τρόπο όλες αυτές τις μέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της αδελφής μου, αλλά και όσους ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην οικογένεια μου και τη στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολύ αγάπη ! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά ! Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά !»

Η φωτογραφία που ανάρτησε η αδελφή της εξαφανισμένης κοπέλας






Χριστιάνα Μπακατσιά
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ