18 Μαΐου 2017

ΦΩΤΟ-Ερώτηση Άδωνι: Καμμένος και Πολάκης γιόρτασαν τα γενέθλιά τους συνοδεία στρατιωτικής μπάντας;

«Επιτρέπεται η παρουσία μιας κρατικής ορχήστρας σε ιδιωτική εορτή; Υπήρξε κάποιο κόστος για την παρουσία της στρατιωτικής μπάντας στην παραπάνω εκδήλωση; Αν ναι, ποιο είναι αυτό και πώς καλύφθηκε;» ρωτά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Ερώτηση για το αν ισχύουν οι πληροφορίες που θέλουν να παραβρίσκεται στο πάρτι γενεθλίων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, η στρατιωτική μπάντα, κατέθεσε στην Βουλή ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για «πράξη αλόγιστης υπεροψίας» και για «ηθικό έλλειμμα» ζητώντας περαιτέρω εξηγήσεις από τα κυβερνητικά στελέχη.


«Πράξη αλόγιστης υπεροψίας που σηματοδοτεί, για μια ακόμη φορά, το μεγάλο ηθικό έλλειμμα που διακατέχει ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης αποτελεί η αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού E (βασιζόμενη στη μαρτυρία καλλιτέχνη που παρεβρέθη στην εκδήλωση) ότι οι κ.κ. Καμμένος και Πολάκης γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά τους με τη συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας!» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Και προσθέτει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Στο κατώφλι της δυσχερέστερης μνημονιακής περιόδου και εν τω μέσω έντονων κοινωνικοοικονομικών τριγμών τέτοιες πράξεις, που εκφράζονται απόλυτα από την περίφημη αναφώνηση του Κικέρωνος «O tempora! Ο mores!» (Ω καιροί, ώ ήθη!), προκαλούν το κοινό αίσθημα και αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης «πρώτη φορά Αριστερά».

«Επιβεβαιώνετε την παραπάνω μαρτυρία; Επιτρέπεται η παρουσία μιας κρατικής ορχήστρας σε ιδιωτική εορτή; Υπήρξε κάποιο κόστος για την παρουσία της στρατιωτικής μπάντας στην παραπάνω εκδήλωση; Αν ναι, ποιο είναι αυτό και πώς καλύφθηκε;» καταλήγει στην ερώτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.