18 Μαΐου 2017

ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ Ν' ΑΝΤΕΞΙΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Καματερός (ΣΥΡΙΖΑ): Στη ΝΔ κλαίνε που κόβουμε μισθούς και συντάξεις, μα δεν τους πιστεύουμε

Απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο είπε «διαφωνώ με το αφήγημα καλά και κακά μέτρα. Θετικά και αρνητικά. Στεναχωρήθηκα όταν σας άκουγα να προσπαθείτε να πείσετε την ΝΔ για τα νούμερα και τα πλεονάσματα. Με αυτό τον τρόπο παίζουμε το παιχνίδι της αντιπολίτευσης»


Ακόμα και την κριτική της αντιπολίτευσης επιστρατεύουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσουν την στήριξη που αναμένεται να δώσουν σε λίγες ώρες στα μέτρα του τέταρτου μνημονίου.

Χαρακτηριστικό είναι το επιχείρημα του κ. Ηλία Καματερού, ο οποίος μιλώντας για τις διατάξεις που φέρνουν νέες περικοπές στις συντάξεις και το αφορολόγητο, που ο ίδιος θα ψηφίσει, είπε, «στην ΝΔ κλαίνε για τους μισθούς και τις συντάξεις που κόβονται, αλλά εμείς δεν τους πιστεύουμε».

«Χάνουμε την ώρα μας με το να ακούμε τον Βορίδη να μας λέει ότι έχουμε χάσει την ψυχή μας»  είπε ο ίδιος σε άλλο σημείο εμφανώς εκνευρισμένος από τον συνειδησιακό πόλεμο που εξαπολύουν τα στελέχη της αντιπολίτευσης για να προσθέσει «δεν πρέπει τους αφήσουμε να πείσουν την κοινωνία…».

Ο κ. Καματερός απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, είπε «διαφωνώ με το αφήγημα καλά και κακά μέτρα. Θετικά και αρνητικά. Στεναχωρήθηκα όταν σας άκουγα να προσπαθείτε να πείσετε την ΝΔ για τα νούμερα και τα πλεονάσματα. Με αυτό τον τρόπο παίζουμε το παιχνίδι της αντιπολίτευσης» για να εξηγήσει πως «ό,τι είναι θετικό για εμάς δεν είναι θετικό για την αντιπολίτευση και ότι είναι αρνητικό για εμάς μπορεί να είναι θετικό για την ΝΔ».

Απαντώντας τέλος στο ΚΚΕ που υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχθεί σε μνημονιακό κόμμα είπε «με ποιον θα πάρει ο λαός την εξουσία; Με το ΚΚΕ; Στην κοινωνία το ΚΚΕ είναι μόνο του και απομονωμένο»