17 Μαΐου 2017

ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ! Ο Λαφαζάνης ουρλιάζει ότι οι σύντροφοι του απαγόρευσαν την είσοδο στη Βουλή

Με έκπληξη ο πρώην υπουργός και νυν επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης είδε τους αστυνομικούς φρουρούς της Βουλής να του απαγορεύουν την είσοδο στο χώρο.


Το περιστατικό συνέβη όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επιχείρησε να εισέλθει με το αυτοκίνητό του στο χώρο της Βουλής. Τότε οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και του είπαν ότι χρειάζεται ειδική άδεια ημερήσιας εισόδου.

«Έχει βγει ειδική εγκύκλιος» του είπαν χαρακτηριστικά σύμφωνα με το iskra.gr.

Όταν εκείνος διερωτήθηκε το λόγο που χρειάζεται ειδική άδεια, του απάντησαν «Διότι στο γκαράζ υπάρχει αδιαχώρητο».

Σε συνέχεια της συνομιλίας τους ο Λαφαζάνης ζήτησε να μάθει ποιος δίνει αυτήν την ειδική άδεια.  «Ο φρούραρχος της Βουλής» του απάντησαν.

«Πολύ φοβούμαι ότι με την ίδια εγκύκλιο, δεν θα μπορώ να μπαίνω στη Βουλή χωρίς να έχω πάνω μου ταυτότητα, ενώ θα πρέπει να υποβάλλομαι και σε εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο, αν και δεν απαιτείται και ειδική άδεια πεζής εισόδου από τον άρχοντα του σκότους κ. Φρούραρχο, συνήθως επιλεγμένο υπάλληλο, με πλήρη αξιοκρατία, του εκάστοτε κυβερνόντος κόμματος» δήλωσε ο Λαφαζάνης.

«Κάποτε ήξερα ότι οι πρώην βουλευτές, όταν προσήρχοντο για οποιονδήποτε λόγο στην Βουλή, δεν ήταν μόνο καλοδεχούμενοι αλλά και τύγχαναν θερμότατης υποδοχής και θεωρούντο τιμώμενα πρόσωπα» πρόσθεσε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.