18 Μαΐου 2017

Β. Κικίλιας: Η γραβάτα του Τσίπρα είναι θηλιά για όλους τους Έλληνες

Θηλιά για την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας τη «γραβάτα του κ. Τσίπρα», αναφερόμενος στη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «αυτά που ακούγονται είναι τόσο θετικά που δυσκολευόμαστε και να τα πιστέψουμε. Είναι too good to be true. Σε τέτοιο βαθμό που θα με αναγκάσουν να φορέσω και γραβάτα δηλαδή».


«Επειδή έγινε πολύς λόγος για τη γραβάτα του κ. Τσίπρα, η γραβάτα του κ. Τσίπρα είναι η θηλιά για όλους τους Έλληνες, γιατί είναι θηλιά για την ελληνική οικονομία τουλάχιστον μέχρι το 2021. Και γιατί αυτή τη δύσκολη, πολύ κακή, ημέρα για τους Έλληνες, βάλλονται οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι, τα φτωχότερα νοικοκυριά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες», δήλωσε.

«Δεν θα κουραστούμε να το λέμε πως η αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτούς η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια το 2014. Είχε ήδη πάρει πιστοληπτική γραμμή, ήταν έτοιμη η χώρα να βγει από τα μνημόνια και η ελληνική οικονομία, η πραγματική οικονομία, η οικονομία της αγοράς, βάδιζε σε καλύτερα μονοπάτια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.