15 Μαΐου 2017

«Αντί για εισιτήριο χτύπα τους ελεγκτές» -Αυτά τα αυτοκόλλητα έβαλαν αλήτες στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης [εικόνες]

Αυτοκόλλητα με τα οποία προτρέπουν τους επιβάτες των λεωφορείων το ΟΑΣΘ να μην επικυρώσουν τα εισιτήρια τους, αλλά να χτυπήσουν τους ελεγκτές όταν εμφανιστούν μέσα στο όχημα έκαναν την εμφάνισή τους στα λεωφορεία της πόλης.

Τα αυτοκόλλητα απεικονίζουν έναν κουκουλοφόρο που κρατάει ένα ξύλο στα χέρια του και ένα ελεγκτή να τρέχει. Τα αυτοκόλλητα έχουν τοποθετηθεί στα μηχανήματα έκδοσης και επικύρωσης εισιτηρίων μέσα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, σύμφωνα με εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ, τα αυτοκόλλητα έκαναν την εμφάνιση τους, μετά τις προτροπές του υπουργού, κ. Σπίρτζη να χτυπήσουν τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ για την επίσχεση εργασίας.




Μποτιλιαρισμένοι οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το πρωί στη Θεσσαλονίκη, παρατηρούνται συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Η επίσχεση εργασίας, που πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, εκτός από ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, προκάλεσε μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ γεμάτες είναι οι πιάτσες των ταξί.

Πυκνή είναι η ροη των οχημάτων στις οδούς Τσιμισκή, Κ. Καραμανλή, Εγνατία, Βασ. Όλγας, όπου η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Οδό, όπου νωρίτερα σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με υλικές ζημιές, στο ύψος του Επταπυργίου (κατεύθυνση προς δυτικά).

Φωτογραφίες: seleo.gr