17 Μαΐου 2017

Βίντεο: Επεισόδια έξω από τον Λευκό Οίκο για τον Ερντογάν που εμφανίστηκε με μεγαλύτερη ασφάλεια απ' ότι ο Τραμπ!


Μέχρι και ασθενοφόρο συνόδευε την αυτοκινητοπομπή του Σουλτάνου!

Ύποπτος συνελήφθη και ανακρίνεται - «Κρύφτηκε» στους χώρους του Blair House, απέναντι από τον Λευκό Οίκο ο τούρκος πρόεδρος που είχε προειδοποιήσει ότι κινδύνευε από εξτρεμιστικά στοιχεία που υποτίθεται ότι ελέγχονται από τον Ιμάμη Γκιουλέν
Απόπειρα παράνομης εισόδου στο Λευκό Οίκο σταμάτησε η ασφάλεια του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με αποτέλεσμα η αστυνομία να αποκλείσει την περιοχή, τη στιγμή που ο πρόεδρος της Τουρκίας ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για το κτίριο της τουρκικής πρεσβείας και μετά για το αεροδρόμιο.

Ο ύποπτος συνελήφθη και ανακρίνεται.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας του Λευκού Οίκου είχαν αποκλείσει τους χώρους μπροστά από τον Λευκό Οίκο για να προστατεύσει τον Πρόεδρο Ερντογάν, οι συνεργάτες του οποίου είχαν δηλώσει από πριν στους Αμερικανούς ότι κινδύνευε από εξτρεμιστικά στοιχεία που υποτίθεται ότι ελέγχονται από τον Ιμάμη Γκιουλέν και τους Κούρδους της Τουρκίας και της Συρίας.



Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είχαν ληφθεί μέχρι τώρα για κανένα ξένο ηγέτη. Ο κ. Ερντογάν προτίμησε να παραμείνει στους χώρους του Blair House, απέναντι από τον Λευκό Οίκο και δεν πήγε ούτε να χαιρετίσει τους οπαδούς του που τον περίμεναν στη γωνία της 17ης Οδού και της Λεωφόρου Πενσιλβάνια.

Αυτό που εντυπωσίασε τις αμερικανικές αρχές ήταν το γεγονός ότι η συνοδεία του κ. Ερντογάν ήταν μεγαλύτερη από αυτή του Προέδρου Τραμπ. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, τον συνόδευαν πολλά αυτοκίνητα, ακόμα και νοσοκομειακό, στο πρότυπο της ασφάλειας και της συνοδείας των αμερικανών ηγετών.