15 Μαΐου 2017

Χαμός με το βίντεο κλιπ της Κέιτι Πέρι με θέμα τον κανιβαλισμό [βίντεο]

Μπορεί η Κέιτι Πέρι να έχει κάνει πολλά πρωτότυπα και ιδιαίτερα βίντεο κλιπ, με την ίδια να έχει μεταμορφωθεί σε εξωγήινος, αλλά και candy girl... ωστόσο το τελευταίο της κλιπ έχει προκαλέσει αντιδράσεις με την θεματική του.


Συγκεκριμένα, το βίντεο για το νέο της τραγούδι της "Bon Appétit" (Καλή όρεξη) και το σενάριο είναι βασισμένο σε αυτό ακριβώς που αναφέρεται ο τίτλος. Ωστόσο, αντί να βλέπουμε τους σεφ να μαγειρεύουν ένα ωραίο φαγητό, βλέπουμε την ίδια να «ζυμώνεται», να «μαρινάρετε», να «βράζει» σε ένα τεράστιο καζάνι και εν τέλει να σερβίρεται σε ένα τραπέζι.

Οι σκηνές αυτές σόκαραν αρκετούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι το χαρακτήρισαν κακόγουστο και σιχαμένο. Μερικοί μάλιστα ανέφεραν πως τα πλάνα όπου «μαγειρεύετε» η Κέιτι Πέρι παραπέμπουν στον κανιβαλισμό, αντιδρώντας μάλιστα και για το γεγονός ότι δεν υπάρχει απαγόρευση για τους νέους και τα μικρά παιδιά.

Από την πλευρά της η Κέιτι Πέρι, ανέφερε πως «νόημα» του τραγουδιού και του κλιπ έχει να κάνει με την σεξουαλική απελευθέρωση τω γυναικών, ενώ το βίντεο στο Youtube έχει ήδη πάνω από 22 εκατ. Views, σπάζοντας το ρεκόρ της Adele, με το Halo.