15 Μαΐου 2017

Γεωργιάδης: Ο Κασιδιάρης προκαλέσει φασαρία για να αλλάξει την ατζέντα-Παρέχει υπηρεσίες σε Τσίπρα-Καμμένο

Ο κ. Κασιδιάρης περίμενε την ευκαιρία να προκαλέσει φασαρία για να αλλάξει την ατζέντα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο περιστατικό ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τον Νίκο Δένδια.


«Να μην μιλάμε για τον συνταξιούχο που θα χάσει τη σύνταξή του, να μην μιλάμε για την κατάργηση του ΕΚΑΣ που φέρνει πρώτη φορά η Αριστερά, να μην μιλαμε για τη μείωση του αφορολογήτου στο μισό από αυτό που δήθεν θα παραιτείτο ο Τσακαλώτος, να μην μιλάμε για την επιτροπεία με το άρθρο 15 του ΔΝΤ το οποίο καθίσταται με την υπογραφή της αριστεράς ο απόλυτος δερβέναγας της χώρας», ειπε τονίζοντας ότι υπογράφουν το ΔΝΤ να είναι εκείνο που θα δίνει τον έλεγχο σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση για το ποια κοινωνική πολιτική θα ασκεί .

«Έρχεται ο Κασιδιάρης, η Χρυσή Αυγή να παράσχουν μεγάλες υπηρεσίες στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο προσπαθώντας να αλλάξουν την ατζέντα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται αυτή την εβδομάδα», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα αίσχη, αυτά τα φριχτά πράγματα που φέρνει ο Τσίπρας και ο Καμμένος που δεν ντρέπονται οι βουλευτές που παν και τα ψηφίζουν. Είχαν και τα μούτρα να πηγαίνουν στην πλατεία των Αγανακτισμένων», είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: «Όσο σκέφτομαι κύριοι ότι ο Τσακαλώτος ήταν στην πλατεία των Αγανακτισμένων με τον Κατρούγκαλο και φώναζαν να καεί η Βουλή. Γιατί μην ξεχνάτε, ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή τέκνο της πλατείας των Αγανακτισμένων είναι. Από εκεί γεννήθηκε η Χρυσή Αυγή και μπήκε στη Βουλή».