16 Μαΐου 2017

Γιατί η Σαράποβα ρώτησε δημοσιογράφο αν είναι παντρεμένος -Η ερώτησή του που την ενόχλησε [βίντεο]

Τόσα χρόνια που πρωταγωνιστεί, εντός και εκτός κορτ, η Μαρία Σαράποβα έχει συνηθίσει να «βομβαρδίζεται» με ερωτήσεις. Ιδιαίτερα τώρα, που μόλις επέστρεψε στη δράση έπειτα από 15 μήνες, εξαιτίας του θετικού της δείγματος σε απαγορευμένη ουσία.

Παρόλα αυτά, η Ρωσίδα τενίστρια έχει και τα όριά της. Για παράδειγμα, όταν την ρωτούν για τα προσωπικά της. Οταν δημοσιογράφος «άγγιξε» αυτό το θέμα, σε συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη, η Σαράποβα του... πέταξε το μπαλάκι, ρωτώντας τον με τη σειρά της αν είναι παντρεμένος.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος ρώτησε την τενίστρια πώς αισθάνεται για το τρίτο της τουρνουά, έπειτα από τον αποκλεισμό της. Εκείνη του απάντησε ότι σταδιακά βρίσκει τον ρυθμό της, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά και πρόσθεσε ότι απολαμβάνει να επιστρέφει σε διάφορες πόλεις στον κόσμο. «Είμαι ευτυχισμένη», κατέληξε.

Κάπου εκεί, τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή, αφού ο δημοσιογράφος αποφάσισε να την ρωτήσει αν είναι ευτυχισμένη ακόμη και χωρίς σύντροφο. «Κανένα σχόλιο», του απάντησε εκείνη. «Θα ήταν ωραία», επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Θα ήταν; ΟΚ, θα ήταν ωραία για εσένα. Είσαι παντρεμένος;», είπε η Σαράποβα, προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία της γελώντας.


ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr