ΒΙΝΤΕΟ-Πρωτοφανής ύβρεις του κάφρου Κοκκινάκη στον Σπαλιάρα επειδή τον ξεβράκωσε: «Δεν σου είπε ρε αρ…. Άντε γαμ…!»-Τα βάζει και με Μπο – Αγγελόπουλο!

Χαμός στο Survivor! Ο Κώστας Κοκκινάκης εμφανίστηκε στην καλύβα των Μαχητών και έβρισε πατόκορφα τον Γιάννη Σπαλιάρα! «Πάγωσαν» οι Μαχητές!


Εκτός εαυτού τα τελευταία 24ωρα ο Κώστας Κοκκινάκης! Μετά τον καβγά που προέκυψε στο τέλος του αγώνα επάθλου, αλλά και τα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Συμβούλιο του Νησιού η ατμόσφαιρα στο Survivor είναι κάτι παραπάνω από τεταμένη. Την ώρα που οι Μαχητές περιεργάζονταν στην καλύβα τους ένα καβούρι, ο Κώστας Κοκκινάκης εμφανίστηκε και «έλουσε» τον Γιάννη Σπαλιάρα με βρισιές.

«Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Κι ότι δεν έγινε με δόλο; Δεν σου είπε ρε @@; Θα αμφισβητήσεις τον όρκο μου στο παιδί μου; Άντε @@! Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Ψευταρά; Μην κοιτάς σας @@ ρε! Ορκίστηκα στο παιδί μου και λες @@! Στο διάολο!» φώναζε ο Κώστας Κοκκινάκης μπροστά στον Γιάννη Σπαλιάρα που κοιτούσε έκπληκτος την έκρηξη του.

«Τι έγινε τώρα δεν κατάλαβα! Δεν καταλαβαίνω πραγματικά» μονολογούσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.


Σοκαρισμένοι οι Μαχητές με την επίθεση Κοκκινάκη σε Σπαλιάρα!

Ο καβγάς στο Συμβούλιο του Νησιού συνεχίστηκε στην παραλία με μεγαλύτερη ένταση... Αυτή τη φορά ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε... και είπε πολλά!

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Κοκκινάκη να έχει μια τέτοια έντονη αντίδραση. Μετά το Συμβούλιο του Νησιού και τα όσα ειπώθηκαν από τον Γιάννη Σπαλιάρα περί μαγειρέματος των ψηφοφοριών των Διασήμων από τον Κώστα Κοκκινάκη, η ένταση είχε συνέχεια αυτή τη φορά στην παραλία…

Ενώ οι Μαχητές περιεργάζονταν ένα καβούρι που βρήκαν, μέσα στα σκοτάδια εμφανίστηκε ο Κώστας Κοκκινάκης ο οποίος άρχισε να βρίζει τον Γιάννη Σπαλιάρα. Εκτός εαυτού ο παίκτης των Διασήμων είπε βαριές κουβέντες…

Οι Μαχητές «πάγωσαν» από το περιστατικό και μετά την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη από την καλύβα τους, μιλούσαν σοκαρισμένοι για το περιστατικό.

«Κι έτσι όπως είμαστε αμέριμνοι, ξαφνικά ακούμε μια φωνή από πίσω από το σκοτάδι και στην αρχή τρομάξαμε όλα τα παιδιά, δεν καταλάβαμε ποιος ήταν. Ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης, έκανε μια επίθεση στον Γιάννη Σπαλιάρα. Φυσικά μείναμε όλοι άναυδοι, ούτε ο Γιάννης μπορούσε να πει τίποτα. Του είπε κάποια πράγματα και μετά σηκώθηκε και έφυγε» είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος το επόμενο πρωί περιγράφοντας το περιστατικό.Κώστας Κοκκινάκης για Σπαλιάρα: «Ήθελα πολύ να τον πλακώσω στο ξύλο!» Τα βάζει και με Μπο – Αγγελόπουλο!

«Σίγουρα και με τους τρεις συμπαίκτες μου έχω πρόβλημα. Κυρίως με τον Μπο και τον Αγγελόπουλο...»

Ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την επίθεση του με βρισιές στον Γιάννη Σπαλιάρα, μίλησε για την συμπεριφορά του και για όσα τον ενόχλησαν στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor….

«Χθες ο Γιάννης στο Συμβούλιο αναφέρθηκε σε μια ψηφοφορία που είχαμε κάνει πριν ένα μήνα. Ο Λάμπρος βγήκε τυχαία. Επειδή είναι τυχαία και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία, εγώ εκείνη τη στιγμή ορκίστηκα στα παιδιά ότι έγινε εντελώς τυχαία, δεν υπήρχε κανένας δόλος και τελείωσε εκεί το θέμα. Το ότι το ήξερε ο Σπαλιάρας ότι εγώ είχα ορκιστεί και είπε τέτοιες κουβέντες στο Συμβούλιο με εξόργισε και γύρισα εδώ και…

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να κάνω άλλα πράγματα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Βασικά να τον πλακώσω στο ξύλο ήθελα. Και στο Συμβούλιο και εδώ. Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν. Βασικά τον έβρισα και του είπα ότι είναι ντροπή σου ενώ ήξερες ότι είχα ορκιστεί να λες τέτοιες ψευτιές στο Συμβούλιο. Ο Γιάννης δεν απάντησε, δεν είπε τίποτα και σηκώθηκα και έφυγα.

Χθες να σου πω την αλήθεια στο Συμβούλιο, την ώρα που μίλαγε ο Σπαλιάρας κι έλεγε αυτά, σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να μιλήσω, που ευτυχώς αυτό έκανα, ή ότι ήθελα πολύ να σηκωθώ να τον πλακώσω στο ξύλο εκεί όπως ήταν!

Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή εγώ θεώρησα και εννοεέιται ότι είναι έτσι, ότι το να κάνεις ότι πονάει η μέση σου και μετά να πανηγυρίζεις πέφτοντας κάτω είναι ψεύτικο και δεν δέχομαι να μας κοροϊδεύεις. Το να κάνεις θέατρο και μετά να κοροϊδεύεις τον άλλο πέφτοντας κάτω, αυτό είναι ανήθικο.»

Από τα όσα είχε να πει και τα νεύρα του Κώστα Κοκκινάκη δεν γλίτωσαν και οι τρεις που «έδωσε» ο Γιάννης Σπαλιάρας. Με τον Χρανιώτη να …σώζεται, μονάχα γιατί μίλησε στο Συμβούλιο. Τι είπε όμως για Μπο και Γιώργο Αγγελόπουλο;

«Εγώ τα έχω και με τον Μπο και τον Αγγελόπουλο που δεν μίλησαν στο Συμβούλιο καν γιατί αναφέρθηκε το όνομα τους. τουλάχιστον ο Χρανιώτης μίλησε. Αν οι ίδιοι θεωρούν ότι δεν έχουν πρόβλημα με τον Γιάννη που είπε κάτι που είπαν εδώ πέρα μόνοι τους και τους έδωσε στεγνά. Τουλάχιστον ρώτα τους, μπορώ να το αναφέρω αυτό; Όταν έχεις μια ιδιωτική συζήτηση, αφορά και τους άλλους, όχι μόνο εσένα. Και δεν μιλήσαν οι άλλοι δύο;

Σίγουρα και με τους τρεις συμπαίκτες μου έχω πρόβλημα. Κυρίως με τον Μπο και τον Αγγελόπουλο, οι οποίοι δεν μίλησαν καν στο Συμβούλιο. Τουλάχιστον ο Χρανιώτης πήρε θέση. Φαντάζομαι και οι ίδιοι θα έχουν που τους έδωσε ο Σπαλιάρας σε μια ιδιωτική συζήτηση. Δεν ξέρω, ο καθένας εδώ έχει άλλο στόχο. Εμένα ο στόχος μου ήταν να έχω εμπειρίες από ένα παιχνίδι τόσο δύσκολο.»