16 Μαΐου 2017

Βίντεο: Νταντά χαστουκίζει αγοράκι στην Τουρκία

Tη σοκαριστική στιγμή που μια νταντά ταρακουνάει με δύναμη και χαστουκίζει δυνατά στο πρόσωπο το αγοράκι που υποτίθεται ότι έπρεπε να φυλάει κατέγραψε η μυστική κάμερα που τοποθέτησαν οι γονείς του παιδιού στο σαλόνι του σπιτιού τους.


Το ζευγάρι, που διαμένει στην Κωνσταντινούπολη, αποφάσισε να καταγράψει τις κινήσεις της νταντάς που είχαν προσλάβει για να προσέχει το παιδί τους, όταν εντόπισαν πάνω στο σωματάκι του ανεξήγητες μελανιές και άλλα σημάδια κακοποίησης.

Η 54χρονη νταντά φαίνεται στο βίντεο να ασκεί βία στο μικρό αγοράκι ενώ εκείνο κλαίει γοερά. Κάποια στιγμή, μάλιστα, του ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο για να το κάνει να σωπάσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πριν ακόμα το ζευγάρι δει το βίντεο και ειδοποιήσει την αστυνομία, είχε ήδη απολύσει την νταντά λόγω της οργισμένης αντίδρασής της, όταν εκείνη συνειδητοποίησε ότι οι κινήσεις της καταγράφονταν από κρυφή κάμερα. Μάλιστα η γυναίκα, έχοντας υποψιαστεί ότι το ζευγάρι θα υποβάλλει μήνυση, διέφυγε στη Μαρμαρίδα όπου τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές.