Οι εντυπωσιακές αστυνομικίνες στη διαδήλωση των ενστόλων! [pics]

Οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων έβγαλαν στους δρόμους χιλιάδες λιμενικούς, πυροσβέστες και αστυνομικούς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το νέο "μαχαίρι" στους μισθούς τους.

Οι ένστολοι είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφετηρία την πλατεία Καραϊσκάκη. Επόμενη... στάση η Βουλή, με τους διαμαρτυρόμενους να καταγγέλουν τις μειώσεις στα εισοδήματά τους.

"Η προσωπική διαφορά θα επιφέρει μειώσεις στους μισθούς των αστυνομικών από 50 μέχρι 400 ευρώ", τόνισε στο newsit.gr ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαΐρίδης.

Παράλληλα, οι πυροσβέστες δηλώνουν ξεκάθαρα πως μετά το νέο ψαλίδισμα στους μισθούς τους, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Στη συγκέντρωση των ενστόλων, πάντως, μερικές από τις γυναίκες αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο, τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα και φυσικά τα "κλικς" των φωτογράφων...

Δείτε τις εικόνεςΡεπορτάζ: Κώστας Στάμου
http://www.newsit.gr/ellada/Oi-entyposiakes-astynomikines-sti-diadilosi-ton-enstolon-pics/726200
Οι εντυπωσιακές αστυνομικίνες στη διαδήλωση των ενστόλων! [pics] Οι εντυπωσιακές αστυνομικίνες στη διαδήλωση των ενστόλων! [pics] Reviewed by Dexi Extrem on 22:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: