16 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Δικαίωση Σπαλιάρα! Η Νάργες αποκάλυψε ότι συνεννοήθηκε με τον Κοκκινάκη! [vids]

[Ο πο@στης ο κινέζος το είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή!]

Μετά τον απόλυτο χαμό που επικράτησε στο Survivor από την κατηγορία του Γιάννη Σπαλιάρα σε βάρος του Κώστα Κοκκινάκη για "μαγείρεμα" της ψηφοφορίας, την απάντηση έδωσε από την Ελλάδα η Λάουρα Νάργες.

"Χθες ο Γιάννης στο Συμβούλιο αναφέρθηκε σε μια ψηφοφορία που είχε γίνει πριν από ένα μήνα. Εκείνη τη στιγμή είπα στα παιδιά, ορκίστηκα ότι έγινε εντελώς τυχαία, δεν υπήρχε κανένας δόλος. Το ότι το ήξερε ο Σπαλιάρας ότι εγώ είχα ορκιστεί και είπε τέτοιες κουβέντες στο Συμβούλιο με εξόργισαν", είπε στην κάμερα ο Κώστας Κοκκινάκης. Στο τρέιλερ του Survivor φαίνεται εξοργισμένος και επιτίθεται στον Γιάννη Σπαλιάρα. "Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ@@@@ ρε" ακούγεται να λέει στον Γιάννη Σπαλιάρα θυμωμένος ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε στην κάμερα ότι "μαγειρεύουν κατά κάποιον τρόπο την ψηφοφορία και μετά προσπαθούν να κάνουν μαθήματα fair play".


Όλα είχαν ξεκινήσει πριν από καιρό που ο Ορέστης Τσανγκ είχε μιλήσει με συμπαίκτες και αντιπάλους του στο πάρτι της ένωσης του Survivor για το περιβόητο "μαγείρεμα" της ψηφοφορίας που τελικά οδήγησε στην αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου. Αυτό το σκεπτικό του είχε αποκαλύψει ενώ μιλούσε με Γιάννη Σπαλιάρα, Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιώργο Χρανιώτη. Τότε είχαν βγει υποψήφιοι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Λάμπρος Χούτος και η Λάουρα Νάργες. Ο Κώστας Κοκκινάκης εξοργίστηκε από την κατηγορία περί μαγειρέματος ψηφοφορίας, με τους συμπαίκτες του να επιτίθενται στον Γιάννη Σπαλιάρα.


Η αλήθεια ωστόσο αποκαλύφθηκε από τη Λάουρα Νάργες στην εκπομπή Survivor Panorama μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, επισημαίνοντας πως ήταν ιδέα του Κώστα Κοκκινάκη να αλληλοψηφιστούν αλλά για να μην ψηφίσουν κάποιον άλλο συμπαίκτη τους και τον στεναχωρήσουν. "Έρχεται ο Κοκκινάκης με την ιδέα ξέρεις κάτι ρε συ Λάουρα, αφού εμείς θα βγούμε ούτως ή άλλως υποψήφιοι ας αλληλοψηφιστούμε για να μη στεναχωρήσουμε στην τελική και κάποιον συμπαίκτη μας χωρίς λόγο αφού θα βγούμε ούτως ή άλλως. Θα πάρεις εσύ μία ψήφο από την κάλπη, θα πάρεις κι εσύ μία ψήφο από την κάλπη και τελείωσε η υπόθεση και όποιος άλλος είναι να βγει. Αυτό το αποφασίσαμε τη στιγμή που παίρνουμε τη δάδα στα χέρια μας και μπαίνουμε μέσα στο Συμβούλιο. Και μάλιστα μέσα στο Συμβούλιο όταν ήταν να πάμε να ψηφίσουμε γυρνάω και τον κοιτάω και του κάνω νόημα αυτό που είπαμε το κάνουμε και μου λέει ναι", δήλωσε στην εκπομπή Panorama Survivor.